reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dziewczyny mam nadzieję że Sorga przetrzyma ten szpital i wróci w dwupaku. Co do naszych coraz liczniejszych "sypnięć" to niestety ale to coraz powrzechniejsze zjawisko...:baffled:
oj, faktycznie niewesoło:no:
dziewczyny, wiem, że to może w objawach, ale juz spytam tu, wiecie jak to jest z tą szyjką? do gina idę dopiero za tydzień, a zaczynam myśleć o tym coraz intensywniej, czy mam się walnąć do wyra, czy mogę łazić, czy jak:confused: :baffled:

Kachasku z taką szyjką jak twoja i rozwarciem moim zdaniem powinnaś leżeć w łóżeczku z przerwami na siku, przynajmniej do czasu wizyty u gina a potem zastosować się do zaleceń gina. Ja miałam pozwolenie na lekkie chodzenie ale od niego skurcze mi wróciły i musiałam poleżeć i zwiększyć dawki leków.
A twoja szyjka skróciła się z powodu przedwczesnych skurczów? Jakie leki bierzesz? Dostałaś w szpitalu sterydy na rozwój płuc dziecka?

Dzagud
nic się nie martw to z całą pewnością od przygniecenia, mi się tak robi nawet na jawie jak długo leżę w jednej pozycji i rękę sobie gniotę. :-)

Efilo podziwiam, ale jeśli dobrze się czujesz to czemu nie korzystać z pięknej pogody... Baw się dobrze i zrelaksuj na maksa!!:cool2: Jakim środkiem transportu się wybieracie?

szopka od czasu do czasu mam skurczyk, ale nie bolesny i nie często. sterydów nie dostałam. jedynie spasmophen i aspargin. chyba dzisiaj po południu zadzwonię do gina i spytam. nie uśmiecha mi się leżenie, bo mam jeszcze dużo do zrobienia, ale jak mus to mus. dowiem się:dry:

Ja dziś kolejne pranie, prasowania czeka na mnie cała sterta, ale to wszystko jest takie śliczne i maleńkie, że aż nie mogę sie doczekać. Ale na razie idę na działeczkę poopalać się troszkę, bo szkoda mi tego słoneczka.

Efilo jeżeli lekarz nie ma przeciwskazań do Twojego wyjazdu, to jedź i baw się super, w końcu to już pewnie ostatni wypad 2 w 1, potem to już będą wyjazdy 2 + 1, ale równie przyjemne :-).

wITAM!!!
Piekny dzionek ,tak by sie chciało połazic po sklepach za pierdołkami a tu szlaban -chyba to syndrom gniazda ,nie mam łozeczka ani zbyt wielu ciuszków i juz mnie tyłek swiezbi ,no ale przedemna jeszcze komunia synka :eek:

reklama
Do góry