reklama
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iza nie tylko w jednym wieku kuzynostwo ale nawet z jednego miesiąca, ale sie wam fajnie przytrafiłoEsia-gratulacje, ja mam podobnie w domciu, bo siostra tez rodzi niedlugo (wlasciwie juz jest tydzien po terminie i straszliwie sie niecierpliwi) wiec wiem jakie to fajne uczucie, tez sie ciesze, ze moja mala bedzie miala kuzynostwo w tym samym wieku :-)
Szopka-z tym masowaniem i malowaniem stop to tez mam dobrze, moj malz bawi sie w robienie modeli samolotow i uwaza ze tysiac razy lepiej i dokladniej potrafi mi pomalowac paznokcie i wszystko opilowac wiec mam darmowa manucurzystke , hehe ;-)
.Ja z pielęgnacją stóp też mam dobrze bo mam siostrę kosmetyczkę, chociaz póki co paznokcie u nóg jeszcze sama maluję
.izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Szopka-no wlasnie siostra jeszcze nie urodzila, jest juz strasznie drazliwa i ma dosc ciazy no i postanowila ze jutro idzie do szpitala na wywolanie bo to czekanie ja dobija.
Kotek-dosiegasz sama do stop!!!
wow rewelacja, ja niestety nie daje rady. Apropos szpitala w Wejherowie, moja siostra sie strasznie na nich wkurzyla-lekarz ja troche olal i cos przebakiwala ze pojedzie rodzic do szpitala w Gdyni Redlowie ale nie wiem czy to takie "hormonalne pogruszki" czy serio 
Kotek-dosiegasz sama do stop!!!
wow rewelacja, ja niestety nie daje rady. Apropos szpitala w Wejherowie, moja siostra sie strasznie na nich wkurzyla-lekarz ja troche olal i cos przebakiwala ze pojedzie rodzic do szpitala w Gdyni Redlowie ale nie wiem czy to takie "hormonalne pogruszki" czy serio 
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Iza jeszcze dosięgam ale to może dlatego ze jestem dosyc wysoka (172 cm) i jakos mi łatwiej dosiegnąć :-).
Siostrze sie nie dziwię na pewno ma już dosyc czekania i chwyta sie każdej deski
.
Siostrze sie nie dziwię na pewno ma już dosyc czekania i chwyta sie każdej deski
.Dzieńdoberek! :-)
Dobrego nastroju ciąg dalszy - wieści od Brata przysłoniły mi nawet "ble" przeprowadzki :-)
Izka no Wy to już rzeczywiście idealnie się "zmówiłyście" z siostrą
Bronicie się jak możecie przed jedynakami
;-)
Ale super - dzieciaki zupełnie inaczej rozwijają się w towarzystwie innych małych bachorków - świetnie że będą je miały! :-)
Dzisiaj pobudka znowu o 7. Ale przetrzymałam
i udało mi się jeszcze zdrzemnąć do 8.30. A potem przyszedł listonosz z ostatnią już paczką - i teraz bawię się zabawkami 
Dobrego nastroju ciąg dalszy - wieści od Brata przysłoniły mi nawet "ble" przeprowadzki :-)
Izka no Wy to już rzeczywiście idealnie się "zmówiłyście" z siostrą
Bronicie się jak możecie przed jedynakami
;-)Ale super - dzieciaki zupełnie inaczej rozwijają się w towarzystwie innych małych bachorków - świetnie że będą je miały! :-)
Dzisiaj pobudka znowu o 7. Ale przetrzymałam
i udało mi się jeszcze zdrzemnąć do 8.30. A potem przyszedł listonosz z ostatnią już paczką - i teraz bawię się zabawkami 
Kotek07
mamy czerwcowe 2007
Esia to bardzo fajne rozpoczęcie dnia miałaś
.
Dzagud jeszcze sie nie pokazało może coś się ruszyło... ;-).
.Dzagud jeszcze sie nie pokazało może coś się ruszyło... ;-).
Ano :-) Kupiłam m.in. "obłąkaną pszczółkę"
Wypatrzyłam ją jakieś pół roku temu, kupiłam po czym oddałam w prezencie znajomej ciężarówce i od tamtej pory polowałam w sklepach naziemnych. No ale nigdzie nie było, więc kupiłam w necie znowu
I znowu się bawię 
Mam nadzieję, że Dzagud się zaraz nie pojawi... Tzn. niech się sms od niej zjawi!
Wypatrzyłam ją jakieś pół roku temu, kupiłam po czym oddałam w prezencie znajomej ciężarówce i od tamtej pory polowałam w sklepach naziemnych. No ale nigdzie nie było, więc kupiłam w necie znowu
I znowu się bawię 
Mam nadzieję, że Dzagud się zaraz nie pojawi... Tzn. niech się sms od niej zjawi!

anni
Fanka BB :)
jaki ladny dzionek dziewczynki ;-) mam nadzieje ze nie bedzie za bardzo upalny
kurcze, jakies sny mi sie niemilosierne snia o porodach i ze rodze chlopczyka ZAWSZE a nie dziewczynke (mama mija - moze to przepowiadajacy sen??). No i tyle jak na razie u mnie nowego...
Wczoraj jakos nie mialam czasu na BB i wchodze w nocy ... a tu wiesci o nowych naszych dzieciaczkach
achh... jak slodko!
no nic tylko sie melduje Zycze Wam Wszystkim Kobitki Kochane Wspanialego Dnia.:-):-):-)
Ja dzis mam troche pracy - cos ze mna nie tak, bo zaczyna mi sie nawet chciec

kurcze, jakies sny mi sie niemilosierne snia o porodach i ze rodze chlopczyka ZAWSZE a nie dziewczynke (mama mija - moze to przepowiadajacy sen??). No i tyle jak na razie u mnie nowego...
Wczoraj jakos nie mialam czasu na BB i wchodze w nocy ... a tu wiesci o nowych naszych dzieciaczkach
achh... jak slodko! no nic tylko sie melduje Zycze Wam Wszystkim Kobitki Kochane Wspanialego Dnia.:-):-):-)
Ja dzis mam troche pracy - cos ze mna nie tak, bo zaczyna mi sie nawet chciec

reklama