Kotek07
mamy czerwcowe 2007
.
Gosiu wcale się nie dziwie że spać nie możesz, miłego weekendu w ramionach mężaNie Moge Spac Małz W Nocy Wyjezdza Z Anglii:-d:-d:-d
:-);-)Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
.
Gosiu wcale się nie dziwie że spać nie możesz, miłego weekendu w ramionach mężaNie Moge Spac Małz W Nocy Wyjezdza Z Anglii:-d:-d:-d
:-);-)
:dull: (właśnie Weronika poprosiła o umieszczenie tych znaczków, bo jej się podobają).
W sklepach dla dzieci wszystkie kiecki tzw. codzienne, a tego ma kupę, a w jednym jak były "eleganckie" to totalne "bezy". A ja jej przecież do ślubu nie prowadzę. Z kolei ja też chciałabym coś ładnego dla siebie, ale przecież nie kiecki jak na bal czy wesele. A tu do wyboru albo kiecki na szczapy (to nie ja niestety), albo w cenach takich, że szkoda mi kasy, albo właśnie balowe do ziemii. No i jestem w lesie.
bo jak rano zdjęłąm opatrunek (oczywiście musiałam odkleić od rany) to aż mi się niedobrze zrobiło i musiałam się położyć. na dodatek nie wiem, czy mnie chirurg przyjmie, bo potrzebne skierowanie, a lekarza pierwszego kontaktu mam w dzierżoniowie a nie w wałbrzychu i nie mam jak jechać 40 km w jedną stronę, bo mąż jedzie do pracy na rano i auta brak, a połączenie autobusem tragiczne. jak nie przyjmą karty informacyjnej z pogotowia (na którą lekarka wpisała, że mam iść do chirurga) to pójdę gdzieś prywatnie. już dłużej zwlekać nie będę
i chyba w życiu sama sobie nie obetnę paznokci, będę zasuwała do pedikurzystki, moze uda się założyć klamry i będzie spokój
Po obejrzeniu kilku modeli jednak zdecydowaliśmy się na Cybex I'Go. I już dzisiaj wypróbowaliśmy - najpierw na spacerze (ja niosłam), potem poszliśmy na grzyby (niósł Małż). Nosidło jest bardzo porządnie wykonane i w sumie łatwe w obsłudze. Jako jedyne na rynku (pomijając podróby) ma opcję leżenia. Oczywiście, czuje się na plecach te "słodkie kilogramy", jednak o niebo mniej niż po zwykłym niesieniu na rękach (a tak nagminnie kończyły się ostatnio spacery). Wprawdzie drogie jak diabli, jednak póki co (odpukać) wydaje mi się, że to sensownie wydane pieniądze.Esiu daj znać co kupiliście - też zamierzam zakupić nosidło.
za każdym razem wychodziło co innego. na dodatek nie wzięłam pod uwagę kilku przedmiotów
) jak się uda to się pochwalę;-)