reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Blanes - rozumiem doskonale. J atez w weekend mam ciut wiecej luzu.
Sorga- pianinko baardzo mi sie podoba, moze Suri takie strzele - w koncu chce ja zapisac na lekcje grania na pianinie w przyszlosci. No to przetestujemy talent... badz tez jego brak :-D
ale drogieee piorunsko - jak na polskie warunki. Tak myslemmm, ze taka mala zabawka a tyle pieniazkow :no: hehehe.
Kachasku - tulu tulu wspolczuje... Ale jak mozna sie na tak SLODKIEGO Misia zloscic... No przeciez dziecko musi cwiczyc sie w mowie hehehe Nawet o tak niekonwencjonalnej porze. Moze tak jak ty lepiej mu sie "mysli" w nocy ;-)
Moj zieciulek sliczniutki:-D

reklama
ojoj, anni nie dopisałam, miało być, że "już myślałam, że wyjdę z siebie, kiedy moje maleństwo... i zaczęłam się śmiać. :-D ja do niego "synku spij" a on mi "papapa opa..." rozwalił mnie totalnie:-D:laugh2:

Oh kurcze nie nadrobie tyle mam strat w bb bo miałam komputra zepsutego oj . Ale co do spania to mój młody terz ma mistrza budzi si z usmiechem o 3 w nocy i mysli że to zabawa i śmiechy chichy i piszczenie i rrzenie itp itd a jak mnie mój małża całuje to on w taki śmiech wpada że poraszka hehehehhe

WITAM KOCHANIUTKIE,CZY MNIE PAMIETACIE!!!!!!
wróciłam z Anglii,mało czasu by pisac co i jak
Livcia rozkosz ,pełza wstaje na nogi sama gada jak najeta i grandzi ,widze ze wasze maluchy tak samo ,jak sie ciesze ze moge tu byc z Wami -całuje mocno i bede pisac mam nadzieje ze na biezaco

weekendy są zdecydowanie za krótkie !! !! !! gdy już powoli nacieszyłam się moimi facetami, już jest poniedziałek i już Maciek jest w pracy :-( dobrze, że chociaż tego małego rozbója mam w domu :-D

jutro moja Maciejka w delegacje jedzie :-:)-:)-( już tęsknie, już płaczę w poduchę :-( oby tylko jakoś wytrwać do piątkowego wieczorka, oby nie umrzeć z tęsknoty :-(

naściągałam sobie babskie filmy i od jutra będę wciągać, by jakoś wieczory zająć ;-) mam w planach oglądanie do upadłego i zaśnięcie natychmiastowe ;-) znając życie, pójdę zmęczona do łóżka i nie zasnę :-( nie lubię zasypiać bez Maciejki mojej :-( pocieszeniem jest także to, że najem się bobu :-D:-D:-D ten mój mąż ślubny jakoś za nim nie przepada, więc jak on w delegację, ja bób jem (prawie na śniadanie, obiad i kolację ;-)) pocieszeniem jest też fakt, że Maciek z larwą Patrycją nie jedzie w delegację ;-) wiecie, jak słyszę "a dzisiaj Patrycja" to normalnie wqrwika mam od razu :angry: nie znam i już nienawidzę :-D

nie kończyłam żadnej ekonomi, matematyki, marketingu itp. a statystykę miałam niestety ;-) w formie geo, ale miałam ;-) Maciek miał również statystykę (kończył elektrotechnike na polibudzie), ale bardziej zaawansowaną niż ja :szok: no, ale ja miałam dodatkowo ekonomię (mikro i makro w jeden semstr), chemię, matmę, fizykę ;-)

ISZATR dałaś mi pomysł na prezent zającowy dla mojego rozbója ;-) tzn. prezent od dziadków ;-) bo moja matula wycwaniła się, daje mi kasę i zakupiony, zapakowany prezent mam jej dostarczyć ;-)

GOSIA :-):-D

ja też nie napiszę, że u nas noce są już superowe ;-)

a tak na marginesie dodam, że zapomniałam co miałam napisać :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: bo od 7 mam otwarte forum i od 7 myślę co by tutaj napisać, i od 7 zdążyło mi się już zapomnieć :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

dziwię się, że moje dziecko ma jeszcze normalny obwód głowy od tych licznych upadków i spotkań z podłogą :zawstydzona/y: ile tych zająców my mamy ... ale jeszcze żadnego nie złapaliśmy ;-)

!!! zdrowia, zdrowia & zdrowia !!!

Gosia witaj :-)

Muszę się poskarżyć, że mój M ma nową asystentkę :wściekła/y: larwa
Jagoda :baffled: nawet ją do pracy samochodem zabiera :angry:
Pokazał mi jej zdjęcie w naszej-klasie i wcale mi się nie podoba :no:

JOLA mi też Maciejka zdjęcia tej LARWY pokazywał na naszej-klasie :-D przynajmniej wiem na kogo mam się za rogiem przyczaić i w buźkę lutować :-D

reklama
Gosia witaj :-)

Muszę się poskarżyć, że mój M ma nową asystentkę :wściekła/y: larwa
Jagoda :baffled: nawet ją do pracy samochodem zabiera :angry:
Pokazał mi jej zdjęcie w naszej-klasie i wcale mi się nie podoba :no:

Jolka, to dobrze, że Ci się nie podoba. Pewnie jakiś paszkwil to asystentka bleeeee
:oo2:

JOLA mi też Maciejka zdjęcia tej LARWY pokazywał na naszej-klasie :-D przynajmniej wiem na kogo mam się za rogiem przyczaić i w buźkę lutować :-D

Oczywiście:tak::tak::tak: Trzeba dobrze poznać wroga, a jak nie wroga, to zawsze lepiej dmuchać na zimne :-D:tak:;-)

Do góry