Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

hura, hura, hurrrrrrrra! cieszę się jak dzika
nadal ;-) do sierpnia będę mieszkać z Antonkiem u moich rodziców, później dopiero Maciek się do nas sprowadzi i pomyślimy nad czymś naszym ;-) będziemy niestety przez jakiś czas małżeństwem weekendowym :-( Maciek boi się, ze mi praca nie będzie odpowiadać i nie chce za szybko ze swojej rezygnować ;-) zobaczymy jak długo on wytrzyma bez nas 
masakra, normalnie masakra!wiatjcie witajcie
no więc jestem już osobą prawie pracującą ;-) przyjęłam ofertę z Krakowa !
I oby Antonek szyblo powrocil do zdrowka;-)
no znaczy ze tyle klientek ze nie wyrabiasz z produkcja koralikow.Suri boska
jutro o 13 pediatra, teraz by mi się teściówka przydała ;-) dobrze, że za kilka tygodni opiekę medyczną będę miała na 102 ;-) teraz mój bidulek śpi, słyszę jak pokasłuje :-( oj, moje kochane maleństwo :-(
Dziś odebrałam wyniki badania krwi. Wszystkie parametry morfologii i rozmazu w normie, OB prawidłowe, a wynik IgE na alergię wygląda tak, że norma jest od 0 do 29, a Magda ma 2 z kawałkiem. Więc biorąc pod uwagę że alergia to raczej bliżej tej górnej granicy, nie mówiąc że powyżej, to tam mamy dłuuuuuuugą drogę (na szczęście). Bardzo jestem z tego powodu szczęśliwa!!!