reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Anni-To rzeczywiscie zakup suczki bedzie rozsadny:-D:-D:-DA swoja droga dobrze ze ten pios byl taki wyrozumialy:tak::tak: i nie ugryzl Twojej lobuziarki.A co do jedzenia to ja naprawde jem.Sama sie przekonasz jak przyjedziecie:tak:
Jolka-Czy Ty tez chudniesz w tak zastraszajacym tempie.Ja to naprawde bede robic badania bo coe jest nie tak:baffled:

A w moim ogrodku sie dzieje.Wszystko ladnie wzeszlo tylko kroliki mi zeżarly ogorki:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:Wstreciuchy jedne.Na szczescie mam jeszcze jedna paczke nasionek

reklama
elmaluszku ja przyznaję się bez bicia, że mało jem :zawstydzona/y: po prostu na nic czasu nie mam, do tego codzienny spacerek (4km) z wózkiem i drugim dzieckiem, które ciągnąć za sobą trzeba :baffled: no cóż jeszcze 4 tygodnie do pracy i urlop ;-) może będę mogła bardziej zadbać o siebie

ANNI :-D mały zboczuch ci rośnie :-D

ANIELA najlepsze sandałki z zakrytą piętą ;-)

A Antonek ma trzeciego zęba :tak: dolna dwójka ;-) odkryłam na środowym spacerze ;-)

ELFIKU my jeszcze pamiętamy Kalinkę :-( naszego czerwcowego Aniołka :-(

My mamy sandałki Bartka na dwa rzepy i moje dziecko płacze jak mu zakładam i go chc w nich postawić :szok::baffled:

Anni zapomniałam napisać, że tak się uśmiałam, że aż M się zainteresował i musiałam streścić mu historię z pieskiem :-D:-D:-D

A u nas już ósmy ząbek się przebija :tak:

Witam
Ja tez nosze w sercu Kalinke
dostałam nad ranem@ cos strasznego wszedzie pełno krwi ,leci jak z cebra
Jutro roczek a pogoda do bani,a i tak bedzie grilowanie a skonsumujemy w domku-trudno
Gratki dla Antonka za zabka

Ale z Ameli maruda dzisiaj ale to chyba z przemeczenia bo dopiero teraz padla,zazwyczaj to juz idzie spac kolo 11...ale spi...uufffff.
Ja sama w domu bo Maz na popoludnie pracuje,nudy do potegi bllllleeeeeeeee.

Anni czemu mowisz ze suri stara panna zostanie,przeciez faceci lubia byc chwytani z a jajuszka:-)byle z wyczuciem :-p;-):-D

Goska wspolczucia ale nie jestes sama ,ja dzis tez dostalam @ i podobne doznania mam(moze dla tego taka intensywna bo dwa tygodnie sie spozniala)

Jolka gratki za nowego zebolka:tak:...aha i ciekawe czemu tak nie lubi tych sandalkow,moze go gdzies uwieraja?A jak mu inne zakladasz to tez placze...moze on poprostu woli jak rusalka-boso po lace:-)

Kochane moje jeśli Nas jeszcze pamiętacie - melduję, że u Zuzi wszystko dobrze :-)
Zuzia ok. końca kwietnia wyruszyła na samodzielny spacerek - stanęła i poszła :-)
Przechodzi póki co ok. 2-4 metry po czym bach ...wstaje i idzie dalej :-)
Ma 6 ząbków i w drodze dwa kolejne.

Tyle się na forum dzieje - nie nadążam już od dawna.....:zawstydzona/y:

ale...ale... !!!!!!! najważniejsze WIEM - zafasolkowanej Esi i Kotkowi baaaaaaardzo z Zuzią gratulujemy !!!!!!!!!!!!!!!!!!:tak::tak::-):-):tak:

Całujemy mocno wszystkie czerwcowe dzieciaczki !!!!!!

Luka czy pamietamy?! No jasne ze pamietamy i tesknimy:tak:!!!
Gratuluje ci chodzika i zebolka:-)
Pisz czesciej i wklej zdjecia Zuzinki,na pewno juz duza z niej panienka...
Pozdrwawiamy!

reklama
Olla Maks chyba nie był gotowy na buty ;-) dziś spokojnie w nich siedział i nawet go na chwilę postawiłam, tylko jak zakładam, to nadal podwija paluszki :dry: uwierać nic nie może, bo on całe na rzepy są :blink:

Luka właśnie wczoraj zastanawiałam się gdzie się podziewa rówieśniczka Maksa :-) fajnie, że Zuzia już tupta :tak:

Do góry