reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Spelnienia marzen,
Duzo zdrowka i pogody ducha,
Samych przyjemnosci z
poznawania świata
Kochanej Madzi
Zyczy Amelka z mamą
:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

reklama
Jeszcze raz dziękujemy wszystkim.

Gośka, Livciak słodko wygląda w tym baseniku. Widać zabawka się podoba.

Toska, mam u siebie na Bródnie super wyposażony sklep z zabawkami. Prawie zawsze tam kupuję rzeczy na wszystkie dziecięce uroczystości. Mają naprawdę wszystko. Sklep nazywa się Nygus - mają swoją stronkę.

A tu urodzinkowe zdjęcia. Jak wgram filmiki to później dołączę.
Picasa Web Albums - Jagoda - Moje pierwsze...

Dzagud śliczny ten rowerek, chcemy podobny kupić Laurze. A Madzia wygladała cudnie w nowej kreacji:tak:. No i widać że sa sobie z Maksiem (a Weronika z Jackiem) przeznaczeni inaczej być nie może:-D.
Gośka Livka ślicznusia w tym baseniku:-). O co chodzi z tym krzesełkiem i 5 dzieci bo mój gąbczak tez nie skumał?
Jakby ktoś był ciekawy byłam jednak wczoraj z Laurą na basenie, było super jak będe miała czas powklejam fotki;-), a dziś idziemy na zakupki.

Od Nas takze:
DLA MAKSIA, ANTONKA, OSKARKA i MADZI
składają Zyczenia
ciocia Anni i Surisia

CarnBskt.gif

Ostatnia edycja:
reklama
A mi sie Suri rozwydrzyla normalnie glowa mnie boli od tego jej jojczenia w kolko.

Najchetniej to by u mnei na rekach wisiala non stop... Wiec, hehehe troche ja chce przeprogramowac:tak: Marnie mi to wychodzi, ale zwariowac mozna z takim jojczkiem. :-D "mama i mama i mama i lala i lala i tak w kolko..."

Kotku - wklej foteczki...Czekamy...
Dzagud - jestem ciekawa tej Madziowej sukieneczki...

Do góry