reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Od Nas takze:
DLA MAKSIA, ANTONKA, OSKARKA i MADZI
składają Zyczenia
ciocia Anni i Surisia

CarnBskt.gif
I my się dołączamy , buziaków tysiąc!!!

reklama
Moj synek dzisiaj przegiał pałe!!! wszedł pod stolik i wciskajac sie przez pufe zaklinował sie- no to ja na ratunek mu biegne,chwyciłam i wyciagnełam a on w podziekowaniu za uratowanie zycia perfidnie mnie ugruzł i to z jakim zacieciem,mineły 4 godz i slad jeszcze mam :baffled:.Poczym usiadł i z uporem maniaka cos mi tłumaczył a najsmieszniejsze jest to,ze tłumaczył mi wyma****ac reka.:angry:

Gusia, bo Ty mu po prostu przeszkodziłaś kobieto! On tam ważne sprawy miał do załatwienia a Ty go wyciągnęłaś.:-D I jak to baba nic nie rozumiesz!!!:crazy::laugh2:

Anni, sukieneczkę i jej właścicielkę możesz obejrzeć chyba ze stronę wcześniej w załączniku.

Gusia-Ty sie zacznij przyzwyczajac kobito do ukąszen:-D:-D:-D.U nas zeby sluza glownie do gryzienia mamy a nie papu.A slady Amelkowych ząbkow nosze na sobie czasem okolo tygodnia:-D
Dzagud-zdjecia sliczne.Madzia pieknie wygladala w tej sukienusi.Lubie ten kolorek:tak::tak::tak:
Anni-powodzenia zycze w sprawach pracowych( no co by Surinka urwisek za duzo nie pomagala:-D)

Amelka przez chwile byla cicho wiec moglam cosik w domu ogarnac.Ale jest skutek.Prawie cale opakowanie husteczek wyciagnela jedna po drugiej na podloge po czym probowala je zjesc.:tak:No wiedzialam ze ta cisza nic dobrego nie wrozy.Ciekawe czy sa jakies ciasteczka o smaku jonsona?:confused::laugh2::laugh2::laugh2:To moze Amelka zacznie cos jesc.Krem bambino tez jest mniam mniam

Dzagud - no przegapilam widzisz!
Kurcze bez zartow, ale jak sie patrze na miny Madzi to Suri malowana...Urwis raz dwa trzy...no Slodziuch Maly!! Sliczne Forki. Sukienka Bajka!

Elmaluszku - skad ja to znam...:tak: Chusteczki Suri smakuja najbardziej na swiecie najlepiej podawane z Sudokremem...:-D

Witam wszystkich!!!

Nie zaglądam niestety ostatnio bo czerwiec w mojej pracy to najgorętszy okres w roku i nie mam chwili. :-(

reklama
spóźnione ale z całęgo serducha
MADZIU ŻYCZYMY CI WSZYSTKIEGO CO W ŻYCIU NAJLEPSZE!!!

ufff, praca napisana:tak: tylko jak ja w jeden dzień pojmę rachunkowość?:baffled: no nic, może się uda:confused:

Do góry