reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

Naszym słodkim Jubilatkom - Zosieńce, Alicji i Emmie życzymy samych szczęśliwych chwil i dużo słonka w życiu

reklama
Wspaniałej, mądrej, przeuroczej Zosi z okazji pierwszych urodzin wszystkiego co najlepsze. Bądź mądra i odważną dziewczynką. Życzy ciocia Iszatr i Franio

Dziękujemy wszystkim. (zwłaszcza że nie zapomniałyście mimo że nas tu dawno nie było :zawstydzona/y:)

Zosia zmęczona po całym dniu pełnym wrażeń śpiocha sobie słodko.

Naszym słodkim Jubilatkom - Zosieńce, Alicji i Emmie życzymy samych szczęśliwych chwil i dużo słonka w życiu

pozwól Dzagud że i ja się dołączę do Twoich życzeń (ponieważ niedawno wróciliśmy z całodziennych zakupów w Łodzi i nie mam siły nawet pisać- uciekam spać)- wszystkiego najlepszego:tak::-)

689112qzkz8v18ug.gif
KOCHANA ZOSIEŃKO STO LAT ROŚNIJ ZDROWO I RADOŚNIE ŚLICZNOŚCI NASZE

Zosiu, Emmo, Alicjo (spóźnione), Zuziu wszystkiego co najlepsze w życiu, rośnijcie zdrowo, cieszcię się każdą drobnostką i wielkimi osiągnięciami i aby w waszym życiu zawsze świeciło słonko:tak:

nm,,,,,,,,,,,,, (<--- życzenia od marudka Michałka:tak:)

Kotku, dostałam piątkę - akrobatkę:baffled: we wtorek ostateczny termin poprawy, jak nie to wrzesień. ale problem w tym, żę to ćwiczenia i bez tego nie mam możliwości podejścia do egz z wykładu:angry:

reklama
Zuziu,Zosiu,Alutko i Emmo
Samych radosci i przychylnosci
Mnostwo zdrowka i milosci
Usmiechu na buzkach zyczą
Amelka z mamą:tak::tak::tak::tak::tak::tak::tak:

Kotku-niestety wysypke mam nadal:baffled:

Wczoraj z Amelka wyladowalysmy w szpitalu:-(
Amelka tez cala wysypana tylko inny rodzaj wysypki(jak to mowia nieszczescia chodza parami).Caly brzuszek,nozki raczki szyjka plecki dupka i dzisiaj wyskoczylo na buzce.Na dupde i pleckach az sie zlewa wszystko i cala bidulka chropowwata jest:baffled:.We wtorek Amelka byla szczepiona na Hib i jakis Meningitis C no i okazalo sie ze zachorowala:szok:.Na szczescie przechodzi chyba lekka odmiane tej choroby.I lekarz kazal nic nie podawac.Zobaczymy co bedzie

Do góry