reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Razem z Zuzią ślicznie dziękujemy cioteczkom bb za życzenia. Jestem bardzo wzruszona i jeszcze ciągle emocje mnie trzymają. Taka mała istotka przez ten rok tak poprzestawiała nam w życiu... Dopiero co była taką kruszynką... A teraz woła juz mama i pokazuje swoją niezależnośc...
Jak dla mnie ten czas za szybko leci...

Imprezka się udała, mimo że pogoda w kratkę. Zdjęcia właśnie się ładują.

Elmaluszku dla Ciebie i Amelki dużo zdrówka, walczcie z choróbskiem, niech idzie precz.

Esia udanego urlopowania. Dobrej pogody dla Was, a dla Ciebie dużo sił co bys sobie sama z Piotrusiem radę dała na obcym terenie.

Kachasku trzymamy kciuki.

A dla Wspaniałego Eryka:

Wskoczył kotek na ławeczkę,
zdmuchnął na torcie jedną świeczkę.
i zamiałczał pięknie miauuuu,
bo już jeden roczek miał.
Teraz pobiegł bez miauczenia,
żeby złożyc Ci życzenia!!!

A my razem z nim
Zuzanna z mamą

100 lat zuch chlopczykowi Erykowi,
Co by zawsze byl taki hej do przodu,
I nigdy nie ogladal sie za Siebie,
Zyczy Amelka z mamą:-)

Sorga, ja się nie mogę na Eryka napatrzeć. Z takiego małego "ufoka" już taki duuuuży chłopczyk. :-D Super rośnie facet!

Dla Alicji Emmy i Zosi najlepsze życzenia urodzinowe rośnijcie zdrowe i zawsze uśmiechnęte!:-)

Dziekujemy wszystkim za zyczenia!!! jestescie kochane!!! I my rowniez wszystkim ktorzy maja urodzinki zyczymy wszystkiego co najlepsze i najpiekniejsze!

Ostatnia edycja:
Eryczku życzymy Ci żebyś był zawsze grzeczny, mądry, odkrywczy, a przede wszystkim szczęśliwy
Jolka z chłopakami

reklama
Info dla Anni, Agik i Kachaska - moja koleżanka jest właśnie w Chłapowie i wczoraj poszła sobie na spacer obejrzeć "na żywo" naszą kwaterkę. No i bardzo, bardzo chwaliła! Znaczy się dobrze wybralim....:-D

Do góry