reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Olla mnie sie podoba czerwony. Nie pamiętasz co masz zrobic? A może suwaczek nowy dla Amelki i malusieńkiego dzidziulka. No i zlikwiduj ten o diecie;-)​

:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:
W pierwszym linku który podałaś jest jakieś zdjecie czerwonego. Teraz jeszcze raz zajrzałam i widzę że to nie ten sam:zawstydzona/y:
A ja bardzo lubię czerwony kolor, dlatego...​

zapomnialam...ehhh..to wszystko przez Amelke :p
Już nie :-D Teraz to Fasolka rozrabia - pamiętasz, macica na mózg uciska :-D Zaczął się gąbczak - witaj! :-D
Wózek fajny - rozważałam taki :tak: Tylko nie lubię trzykołowców :zawstydzona/y:
A kolor podoba mi się błękitno-turkusowy, lubię nietuzinkowe kolory, no i ciemne wózki do mnie nie przemawiają ;-)

agik kupiłam taką ramkę przyjaciółce i to świetna sprawa. No ale trzeba mieć trochę grosza, bo oprócz niej jeszcze dobrze od razu dołączyć kartę z ew. zgranymi zdjęciami. Ale prezent naprawdę dobry :tak:

kachasku wielkie gratulacje!!! No to wakacje się zaczęły!!! :-)

Piotwór spał 3h w okolicy południa i jeszcze 1h pod wieczór :szok: Ktoś mi Synka podmienił :szok: Pewnie poczuję się lepiej i że to mój własny, gdy jutro obudzi mnie o 6.50 :-D

Ostatnia edycja:
Dzięki za pomysły. Ramka owszem fajna, ale jakoś mi nie pasuje do taty :dry:
Wymyśliłam za to jakiś ekstra zegarek z grawerem. Stary już ma zniszczony, a to pamiątka na lata będzie i zawsze będzie to nosił przy sobie :-)

Olla bardzo fajny wózek. I mi też się ten co Esi podoba, super zestawienie kolorów. Będziesz miała taki wesoły kolorowy autobus a nie jakiegoś ponuraka;-)

Kachasku gratki:tak::-) Zazdroszczę, bo będziesz sobie z czystym sumieniem wypoczywać a ja ciągle nie ruszyłam mgr:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::-( Jutro jadę do biblioteki z mężem (wcześniej nie było mi łatwo tam pojechać bo to do Łodzi musze ok40 km jechać, mój samochód w naprawie a M mi nie chce dać swojej "buni" czyt.BMW żebym mu nie rozwaliła. To chyba po tym jak wgniotłam w moim dziurę jak byłam w szkole :zawstydzona/y:;-)

Agik hehehe chyba ryczacy autobus :p
A prezent super wymyslilas!

Esiu to ja musze miec dupna macice bo uciska ze hej!!!:-):-p

Mi etz sie podoba ten turkusowo zielony ale ja lubie czarny kolor,bialy...maz krzyczy ze jego dzieci w trumience jezdzic nie beda:dry::sorry2:
staram sie przelamac bo wozio dla dzieci a nie dla mnie ,do butow nie musi mi pasowac;-)...ehhh jeszcze nie wiem...ja chyba bym stawiala na ten z pomaranczowym bo te wszystkie pokrowce sa dwustronne a on ma duzo jasnego kolru i wszystko na ta wlasnie strone bym obrocila:tak:

....a czarny kusi kusi heheh:-p:zawstydzona/y:

Anielap czerwono czarny tez jest:-D,robicie dzidzi,kupujecie wozek i gotowe:-);-):tak::-D:cool2:

:szok::no:eeeee ja nie wiem gdzie sie zmienia te suwaczki:wściekła/y::no:
Zapomnialam...wiem ze w edytuj podpis,ale nie umiem znalezc...

Esiu gdybym ja pospala do 6.50 to po dupince bym moje dziecie calowala:dry::eek::happy2:Amela wstaje z kurami zawsze ,czy to kladzie sie o 7 czy o 10 wieczorem.

Bo podobaja mi sie jeszcze takie wozki ale chyba to nie jest dobre rozwiazanie by starszy dzieciak z tylu siedzial i nie widzial swiata

phil&teds Sport Stroller Double Kit in Apple , phil&teds - Babies R Us

Ostatnia edycja:
dziewuszki, ja mam straszne wyrzuty sumienia sumienia, ze nie jestem z Wami na bierzaco, ale nadal mam wstręt komputero-podobny w domu, wystarczy mi w pracy..,... Ale to nie znaczy, że o Was nie myślę.. bo myslę cały czas o wszystkich razem i o każdej z osobna i całuję Was mocno i ściskam jeszcze bardziej mocno i gratuluję postępów Waszych maluszków (nie miałam czasu nadrobić żadnego watku, buuu). Buziaki, nie zapomnijcie o mnie ;-) i jeszcze ściaskaam brzunie i fasolki w brzuniach :)))

reklama
Olla no ten wózek mi się nie podoba - obawiałabym się, że jakaś kałuża albo coś i mi Młodego zmoczy :-D
Mój będzie wyglądał tak Duo Seat niestety, dużego wyboru kolorów nie ma - zdecyduję się na czerwony...
A suwaczki zmieniasz w "ustawienia - edytuj sygnaturę" i tam już wklejasz nowe (zmieniasz na tych stronach, gdzie je tworzyłaś, zazwyczaj wystarczy kliknąć w suwaczek i się otwiera). Starałam się napisać czytelnie - pomimo gąbczaka :-D

Monika :-)

Do góry