reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

O to super, to faktycznie jedno opakowanie soku na początek wystarczy, potem się dokupi.:tak: No i może jednak z tą Tequilą tak źle nie będzie.

Kachasek, a co to są punchery i dlaczego trzeba na nie polować?????:szok::sorry:

reklama
Dobra - Dzaguku - ja czekam na Tequile z robakami od mojej mamy - 2 tygodnie idzie w poczcie i ni slychu ni dychu - moze jakis pocztowy nam robaczki pozarl:wściekła/y: hehehe

Wiec - jak nie dojdzie (to scenariusz czarny) kupie jedna i jakies dobre winka wezme - tu w Uk sa tansze niz w pl:szok: wiec wezmu.

domowimy sie jeszcze. Super z tym jedzonkiem. Bo my budget mamy limitowany - nie dosc ze jedziemy przez pol Europy:sorry: to jeszcze G chce zachaczyc o Prage... Berlin.. hehehe Juz to widze!

Gingerosku - jak mowilam trzymam kciuki by szybciorem zadzwonil.

Moja mantra dzis: Gadziku jeden ty Gingerosowaty!!!!!!!!!! Bierz za telefon i dzwon do ZONY!!!!!!!!

punchery to dziurkacze ozdobne, a trzeba polować, bo będą stosunkowo niedrogie i pewnie kilka sztuk (albo wcale) znając życie

Witajcie, nie było nas parę dni a tu proszę jak dużo się dzieje :-):szok::szok:
Olla, Toska, Pirzonek, Malinka gratuluję Wam dwupaki i życzę spokojnych dziewięciu miesięcy :tak::-) (i musze się przyznać że troszkę zazdroszczę, bo my się jakoś słabno staramy ;-)- ciągle jedna kreska i @ przyszła, no ale może przy obecnym zamieszaniu remontowym to lepiej..:dry:)

W weekend odwiedzałam przyjaciółkę pod Białymstokiem, która przyleciała ze stanów z mężem i córeczką 10 dni młodszą od Czarka- nie widziałyśmy się ponad pięć lat i aż się łezka w oku kręciła kiedy się spotkałyśmy i powspominałyśmy wspólne przygody ze studiów.:happy2:

Mówisz KACHASKU, że to dziurkacz ozdobny? Czuję się lekko dokształcona :-D ale i tak pewnie w sklepie nie wiedziałabym co i jak ;-) no i zapomniałam - gratuluję wakacji :tak:

zawału dostałam :angry: grupa pomiarowa przyniosła mi takie pomiary, że cholera cały dzień siedzę i je opracowuję :angry: część musiałam sama przeliczać, bo im się nie chciało :dry: nie przykładają się nic a nic :angry: ech, faceci ;-) dobrze przynajmniej, że za kilka chwil już wychodzę do mojego małego skarbeńka ;-)

Melduję się po ukończeniu kursu nauki jazdy. Bleeeeee..... nareszcie!!! I tak jeszcze czekają mnie jazdy doszkalające ale to dopiero przed egzaminem. Natomiast papierek już mom żem szkulona.:-D Najśmieszniejsze jest to że mój kochany bracio zwolnił mojego instruktora na 3 jazdy przed końcem mojego kursu i dostałam nowego, który mnie uświadomił żem noga i nic nie umim.:wściekła/y: Powiedziałam bratu, że skoro tak, to za zawalone 26 godzin jazdy z poprzednim instruktorem powinnam dostać zwrot kasiory lub dodatkowej darmowe jazdy;-). No ale dziś przy wysiadaniu obecny nauczyciel mi rzekł że nie ma jednak tragedii i wszystko się da wyrównać przed egzaminem. OOOOOOby!!!

reklama
Do góry