reklama
Dzięki Gusia, muszę sprawdzić, bo jak znam moją zmorę to na pewno tej Smecty nie wypije. Słyszałam o tym soku i chciałam kupić dziś w Rossmanie bo kiedyś tam widziałam, ale dziś akurat nie było. Pani doktor kazała żeby jadła dużo gotowanej marchewki, najlepiej z ryżem. No i właśnie się partoli na gazie.;-)
Dzagud kciuki by wirus Madzi szybko odpuścił
Biedna Weronisia. 
Gusia i dla was powrotu do zdrówka, jak tam twój kręgosłup, byłaś u lekarza?
Kotku gratuluję kolejnej ślicznotki w brzuszku :-) Jak mi się kolejny chłopczurek urodzi to zamawiam na drugą synową
Sorga trzymam kciuki za rzucanie palenia, ja rzucam kawę ;-)
Esia czyżbyś miała "zgagę pieruńską" .. za teściową?
My zaliczyliśmy w tym tygodniu ortopedę (wszystko gites) i dzisiaj szczepienie podczas którego dostałam plaskacza od mojego syna bo za słabo trzymałam mu rączki

Gusia i dla was powrotu do zdrówka, jak tam twój kręgosłup, byłaś u lekarza?
Kotku gratuluję kolejnej ślicznotki w brzuszku :-) Jak mi się kolejny chłopczurek urodzi to zamawiam na drugą synową

Sorga trzymam kciuki za rzucanie palenia, ja rzucam kawę ;-)
Esia czyżbyś miała "zgagę pieruńską" .. za teściową?

My zaliczyliśmy w tym tygodniu ortopedę (wszystko gites) i dzisiaj szczepienie podczas którego dostałam plaskacza od mojego syna bo za słabo trzymałam mu rączki

dorotka.1
doube mamy 06.07,09.10
dobry wieczor dziewczynki
co jakis czas Was podczytuje,ale szans na nadrobienie nie mam
dzieciaki cudne,pzesylamy buziaki:-):-):-)

co jakis czas Was podczytuje,ale szans na nadrobienie nie mam

dzieciaki cudne,pzesylamy buziaki:-):-):-)
DZAGUD ucałowania dla Madzi
i zdrówieńka jak najszybciej 
jeśli nie dostaniesz tego Hippa, to spróbuj kupić czystą marchewkę z Hippa, przegotować ją i dodać kleik ryżowy - też można ;-) i chrupki kukurydziane jak najbardziej wskazane
a smectę można w herbatce rozpuścić albo w jakimkolwiek soku ;-)
ależ mi wczoraj Antuan histerię zrobił przy zasypianiu
no myślałam, że nie wytrzymam
kilka razy liczyłam w duchu, co by kogoś nie ukatrupić
1,5 h usypiania
wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

jeśli nie dostaniesz tego Hippa, to spróbuj kupić czystą marchewkę z Hippa, przegotować ją i dodać kleik ryżowy - też można ;-) i chrupki kukurydziane jak najbardziej wskazane

ależ mi wczoraj Antuan histerię zrobił przy zasypianiu

reklama
Szopka-kregosłup boli troszeczke przy nachylaniu,ale jestem nie odpowiedzialna i u lekarza jeszcze nie byłam,dzieki za troske
.
A co do wczorajszego popołudnia to Miki przeginał pałe dosłownie (ale widze,ze nie tylko on).Fakt jestesmy przeziebieni i rozdraznieni ale 3 godz fochow Młodego i prawie dziekanka,stawałam na uszach a zeby mu sie nie nudzło,a on ma to w nosie,uparcich jeden uparł sie na stojaca lampe na podłodze i to ja kopna to pociagna,to za firane pociagnał a karnisz sie ledwo trzyma A M sie nie moge doprosic o naprawienie,to zaczał na schdy wchodzic a mamy je w plytkach obłozane,kwiaty z parapetu
.itp.juz niewytrzymałam jak zaczoł mi sie zuczc ze on to chce i wyc(bo płakaniem tego niemozna było nazwac)powiedziałam stanowczym głosem Jak sie nie uspokoisz zanim policze do pieciu idiesz do kata!!!!!!! Fakt kilka razy pomogło(słychał az byłam sama w szoku)ale jak przegioł i doliczyłam i postawiłam go w kacie to sie zdziwił.A moj M robił ruru do wody w piwnicy i wszystko słyszł,przyszedł tuz przed połozeniem Mikiego spac i Co tu sie działo co Mikus tak płakał? pomuc cos wyobrazacie sobie po 3 godz!!!!!ze złosci ja sie poryczłam.

A co do wczorajszego popołudnia to Miki przeginał pałe dosłownie (ale widze,ze nie tylko on).Fakt jestesmy przeziebieni i rozdraznieni ale 3 godz fochow Młodego i prawie dziekanka,stawałam na uszach a zeby mu sie nie nudzło,a on ma to w nosie,uparcich jeden uparł sie na stojaca lampe na podłodze i to ja kopna to pociagna,to za firane pociagnał a karnisz sie ledwo trzyma A M sie nie moge doprosic o naprawienie,to zaczał na schdy wchodzic a mamy je w plytkach obłozane,kwiaty z parapetu