reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

CZERWCÓWKOLAND ;D - Wątek Główny

reklama
Dzięki Gusia, muszę sprawdzić, bo jak znam moją zmorę to na pewno tej Smecty nie wypije. Słyszałam o tym soku i chciałam kupić dziś w Rossmanie bo kiedyś tam widziałam, ale dziś akurat nie było. Pani doktor kazała żeby jadła dużo gotowanej marchewki, najlepiej z ryżem. No i właśnie się partoli na gazie.;-)

Dzagud kciuki by wirus Madzi szybko odpuścił :tak: Biedna Weronisia. :dry:

Gusia i dla was powrotu do zdrówka, jak tam twój kręgosłup, byłaś u lekarza?

Kotku
gratuluję kolejnej ślicznotki w brzuszku :-) Jak mi się kolejny chłopczurek urodzi to zamawiam na drugą synową :-D

Sorga
trzymam kciuki za rzucanie palenia, ja rzucam kawę ;-)

Esia czyżbyś miała "zgagę pieruńską" .. za teściową?:szok:

My zaliczyliśmy w tym tygodniu ortopedę (wszystko gites) i dzisiaj szczepienie podczas którego dostałam plaskacza od mojego syna bo za słabo trzymałam mu rączki :szok:

DZAGUD ucałowania dla Madzi :tak: i zdrówieńka jak najszybciej :tak:
jeśli nie dostaniesz tego Hippa, to spróbuj kupić czystą marchewkę z Hippa, przegotować ją i dodać kleik ryżowy - też można ;-) i chrupki kukurydziane jak najbardziej wskazane :tak: a smectę można w herbatce rozpuścić albo w jakimkolwiek soku ;-)

ależ mi wczoraj Antuan histerię zrobił przy zasypianiu :wściekła/y::angry: no myślałam, że nie wytrzymam :crazy: kilka razy liczyłam w duchu, co by kogoś nie ukatrupić :crazy: 1,5 h usypiania :crazy: wrrrrrrrrr!!!!!!!!!!

reklama
Szopka-kregosłup boli troszeczke przy nachylaniu,ale jestem nie odpowiedzialna i u lekarza jeszcze nie byłam,dzieki za troske:tak:.

A co do wczorajszego popołudnia to Miki przeginał pałe dosłownie (ale widze,ze nie tylko on).Fakt jestesmy przeziebieni i rozdraznieni ale 3 godz fochow Młodego i prawie dziekanka,stawałam na uszach a zeby mu sie nie nudzło,a on ma to w nosie,uparcich jeden uparł sie na stojaca lampe na podłodze i to ja kopna to pociagna,to za firane pociagnał a karnisz sie ledwo trzyma A M sie nie moge doprosic o naprawienie,to zaczał na schdy wchodzic a mamy je w plytkach obłozane,kwiaty z parapetu:angry::wściekła/y:.itp.juz niewytrzymałam jak zaczoł mi sie zuczc ze on to chce i wyc(bo płakaniem tego niemozna było nazwac)powiedziałam stanowczym głosem Jak sie nie uspokoisz zanim policze do pieciu idiesz do kata!!!!!!! Fakt kilka razy pomogło(słychał az byłam sama w szoku)ale jak przegioł i doliczyłam i postawiłam go w kacie to sie zdziwił.A moj M robił ruru do wody w piwnicy i wszystko słyszł,przyszedł tuz przed połozeniem Mikiego spac i Co tu sie działo co Mikus tak płakał? pomuc cos wyobrazacie sobie po 3 godz!!!!!ze złosci ja sie poryczłam.

Do góry