Gusia, no faktycznie, szuje jedne!!!
Agik dobrze gada, niech ich kleszcze pokąsają!!!

Aniajw, nie zazdroszczę tego cycania.

Nie wiem czy dałabym radę, ale może Natka taka inteligentna dlatego.;-) Weronikę karmiłam jeszcze jak miała 1 i 3 miesiące, ale niestety ona potrafiła wisieć na cycu 24 godziny na dobę i mi kręgosłup zupełnie zrujnowała. No a do tego zaczęła mnie gryźć i był koniec. Magda za to cyca odrzuciła po prawie 3 miechach.:-(Za mało mleczka było.
Kingug, zazdroszczę wypadu do Egiptu - zawsze tam chciałam jechać.

No i Agik mówi prawdę - Ty się będziesz zamartwiać a Wiki będzie to mieć w nosie. Taka kolej rzeczy i taki nasz matczyny los.

Musisz przetrwać a wakacje będą super udane.
Agik - co do tych testów to tak. Zapisałam się na takie cóś co się nazywa Ekspert Streetcom. Chodzi o to, że mogę się zgłaszać w różnych ankietach do testowania różnych produktów - oni wybierają ludzi pod różnym kątem, więc mogę się zgłosić ale nie zostać wybrana. No ale jak mnie wybiorą to mi wysyłają jakieś produkty - mogą to być rzeczy zupełnie nowe, dopiero mające wejść na rynek lub też już istniejące, ale np. zmodyfikowane pod jakimś względem. No więc wysyłają do mnie ileśtam "próbek" - ale nie jako "próbka" tylko normalny (podobno) produkt w normalnej wielkości - i chcą abym te próbki przekazała swoim znajomym do wypróbowania. Następnie mam zebrać od tych osób "wywiad" co o tym myślą czy się podoba itd. To tak w skrócie. No a żeby nie było że ja dla siebie wszystko zatrzymam, to oni chcą aby do danego produktu, który mi oferują wybrać ileśtam osób i podać ich adresy mailowe, bo oni to zweryfikują. Jeśli mnie wybiorą do testu to tym osobom wyślą maila powiadamiającego że ja mam dla nich paczkę.
No i tak to wygląda. Więc jak chcesz, to podaj mi tego swojego maila, to jak będę mieć coś ciekawego to będę wysyłać (może jakieś kosmetyki się trafią....

;-)). Teraz miałam propozycję na mleko dla dzieci Candia i na Morlinki.