izka01
mamy czerwcowe 2007 Zadomowiona(y)
Agik-GRATULACJE!!!

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

Biegiem podali zastrzyki na rozwój pęcherzyków płucnych, ale jakoś dali radę wstrzymać skurcze. Jolka cały czas leży pod kroplówką, i nie wiadomo kiedy i czy (do porodu) wyjdzie, bo powiedziała że jak pyta czy może iść do domu to się patrzą jak na wariata. Powiedzieli Jej też że jeśli poród się jednak rozpocznie to przewożą Ją do Poznania, bo w tym szpitalu nie mają sprzętu odpowiedniego dla wcześniaków.:-( Musimy zacisnąć nasze magiczne kciuki - jeszcze choć z miesiąc Zyguś musi posiedzieć w brzuchu.
, bo opijam mgr), ale daj Boże żeby ta nasza Jola i Zyguś w zdrowiu się trzymali
.Ona bidna tyle stresów miała....:-(
Dzięki.

Brawo.Teraz odetchniesz;-)
Nastepne dziecko rodze w polsce.Jolu kciuki odpalone;-);-);-)

Mój kręgosłup znów szwankuje a tym razem małżowe masaże nie pomagają - biegam po specjalistach i okazuje się że to jakaś poważniejsza sprawa
a cały czas wczoraj mi "po głowie" chodziła
mam nadzieję, że dotrzyma jak najdłużej się da
nic się nie chce, łeb mnie boli, jakaś rozlazła jestem
niech sobie posiedzi w ciepełku, a nie tak na zimne leci ;-)
co za październik 
a jak nie będą korzystne to podpiszemy następnego dnia
wszystko wskazuje na to, że i drugi bank przyzna nam kredyt
i teraz głowimy się, który wybrać
we frankach czy w złotówce
generalnie byłam nastawiona na walutę, ale rata miesięczna wyższa jest o ponad 200 zł, a to jest już sporo ;-) no, ale z drugiej strony jak to będzie ze złotówkami jak wejdziemy w strefę euro ... chyba stanie na tym, że weźmiemy w złotówkach i ewentualnie później weźmiemy nowy kredyt na spłatę obecnego ;-) teraz i tak nie ma dobrych i korzystnych kredytów walutowych
no i my też nie jesteśmy na tyle kasiaści by wybierać sobie w wielu bankach najlepszą ofertę ;-)
jeszcze trochę, jeszcze trochę ... po cichu marzymy by do końca roku zrobić tyle, by móc już tam zamieszkać ... w spartańskich warunkach, ale na własnym ;-)