Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziękuję kochanaPowodzenia dziewczyny trzymam kciuki![]()
Dziękuję kochana [emoji7] również trzymam mocno kciuki za nas wszystkie [emoji110][emoji110]
Zastanawiałam się czy to napisac bo mi tak dziwnie. Ale jak poszłam na "2" to wszystkie dolegliwości "brzuchowe" minęły [emoji28]. Już nic mnie nie kłuje, nie jest mi ciężko hehe [emoji16].
Dziękujemy bardzoPowodzenia dziewczyny trzymam kciuki![]()
Mogę działać odrazu ale w tym cyklu jakoś nie staraliśmy się za bardzo chyba nawet nie miałam owulacji. Czekam na @ i od sierpnia spróbujemy . Jeszcze czeka mnie wizyta u endo muszę skontrolować wyniki tarczycy. Robiłaś dziś test czy czekasz do jutra?Dziękujemy bardzoa jak u ciebie wygląd sytuacja? Ile musisz odczekać po poronieniu samoistnym żeby starać się o kolejnego dziadziusia? Mocno trzymam kciuki
i zdrowka życzę
![]()
Racja, warto skonsultować wyniki. Ja też.ostaynio robiłam badania na tarczyce ale u mnie jest wszystko ok. Jutro zrobię, dziś już puściłam poranny moczMogę działać odrazu ale w tym cyklu jakoś nie staraliśmy się za bardzo chyba nawet nie miałam owulacji. Czekam na @ i od sierpnia spróbujemy . Jeszcze czeka mnie wizyta u endo muszę skontrolować wyniki tarczycy. Robiłaś dziś test czy czekasz do jutra?![]()