Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Weszlysmy do sali dalysmy sobie buziaki wysciskalysmy sie i corcia poszla z pania za reke do zabawek a ja poszlam na korytarz poczytac ksiazke
Wyobrazie sobie, ze ani razu mnie nie wolala, panie mowily, ze Sandra zapomniala ze ma mame 

A tak sie balam, a tu prosze po raz kolejny corcia mnie zaskoczyla. Wychodzi na to , ze to ja panikuje i bokje sie zmian a ona przechodzi wszytsko bezproblemowo. Jak weszlam po nia to byla bardzo podekscytowana i duzo opowiadala co robila i jak fajnie sie bawila i dopytywala czy jutro (dzis) tez bedzie sama
Panie ja wychwalaly ze bardzo ladnie ulozyla sama bardzo trudne puzle i byly zdziwione jak Sandra pokazala im kartke pomazana pisakami i kredkami a w przerwach pisalo mama tata niunia alan
Dzis tez Sandrusia bezproblemowo zostala sama w sali i rownie slicznie sie bawila i po0dejscytowana wracala do domku ze swoimi pracami pod pacha
Ale ejstem z niej dumna 
od poniedizalku zostaje 2,15hDziewczyny mam pytanko czy któraś z was używała pieluszek Pampers premium care? Bo dostałam właśnie całą paczkę takich pieluch tyle że w rozmiarze 2 a mój Fifi już nosi 3. I muszę napisać raport o rozmowach na temat tych pieluszeka nie mam co napisać bo Fifulec ich nie będzie używał.
Dzięki za ewentualną pomoc![]()

;-)
A że było to 25.08, to teraz pewnie do 8000g dobija;-)

Jest zdrowiutki i bardzo silny. Pierwsze szczepienie zniósł dzielnie - tylko pisnął przy wkłuciach, a jak tylko Tata podniósł go pionowo, to się uspokoił
Drugie szczepienie mamy 22.09 i mam nadzieję, że też będzie ok
Sunniva, 3 razy sprawdzalam czy nie pomylilam wieku Kamilka. To jakies topowe przedszkole ze tak wczesnie trzeba zapisac malucha?

Najgorsze jest to, że nie mogę jej zbic od wczoraj wieczorem temperatury, wypróbowałam już wszystkiego a ona ciągle rozpalona, już się trochę zaczynam martwic:-( Boję się tez żeby mały się nie zaraził od niej. Ach uroki przedszkolnej edukacji...
A i hasło od przyjaciółki to Ekspert.

Dziubasy
No ale przecież jej nie zabronię jeść , skoro chce. Tak was czytam i zastanawiam się czemu wy tak często te szczepienia macie? Ja miałam w sierpniu 6w1 i następne mam dopiero za 2 miesiące, czyli w październiku. 
Spać nie chce, leżeć tym bardziej. Zakupiłam jej leżaczek, ale też nie pasi
. Jakiś marudny dzień dziś ma