reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

reklama
No właśnie, cichutko się zrobiło. Ja to doskonale rozumiem, też nie miałam na nic czasu jak wróciłam do pracy. Teraz siedzę na L4, dzidzia druga w drodze to trochę bardziej się uaktywniłam :)

Hej dziewuszki;-) to piszcie piszcie,ja czesto zagladam ale zawsze pustki,,,

Jak tam maluszki w brzusiach rosna? Moje male zaczely mi dawac w kosc,ostatnio nic tylko walka o zabawki wrzaski,nawet pobic sie potrafia,a Gabi strasznie obrazalska sie zrobila,jak tylko Vika jej nie da czegos,co ona chce to sie zlosci i przychodzi do mnie na skarge,och ta siostrzana milosc.....:tak:

Załączniki

• Picture 9566.jpg
    Picture 9566.jpg
    41,3 KB · Wyświetleń: 40
Witam! Fajnie, że coś się zaczyna tu dziać:-) Przy okazji zapytam was o coś, moja Majeczka ma suche łatki, czasem robią się czerwone, są w okolicy nadgarstków, stópek i pod kolankami, może to AZS, a może skaza białkowa? była wcześniej na Bebilonie pepti, a od jakiegoś czasu jest na Bebiko. Czym nawilżać skórę? pomóżcie.
A ile ważą wasze dzieciaczki? Moja córa 11,7 kg.
czekam na odpowiedzi
Pozdrawiam!

witajcie
w kwestii wagowej poruszyłam temat w postepach naszych dzieciaczków
moj fifi wazy jakies 10,5 przy 83 cm.
na poczatku lutego mam 2 badanie prenatralne to moze i plec maluszka bedzie mi znana :D

my 7 lutego mamy zaległe szczepienie, bo Piter był chory, także wtedy będziemy wiedzieli ile waży. Ale myślę, że gdzieś 12 kg, jest długi i chudy :))))

co do wagi to mój Oskar wczoraj zważony w markecie :-p waży 13,200 wzrost 90 cm

goniasobol czytałam coś o takich łatkach jak oskar był maleńki bo też jechaliśmy na ha i pepti i czasami to poważna sprawa wiec może skonsultuj to z lekarzem , polecam kosmetyki emolium - balsam do ciała nam bardzo pomógł , nawilżałam szorstkie plamki i samo zeszło a pozatym ja do dziś pare kropel oliwki do kompieli dodaje . spróbuj a nóż i wam pomoże .

beatko fajna ta ciąża niema co :szok::-D

reklama
Do góry