Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Chyba jestem slepa bo nie widze watku o imionach. W kazdym razie my mamy problem dla synka imie było wybrane juz od 7 lat a dla kolejnej corki nie mozemy sie zdecydowac. Ja chce Ige, maz Matylde a nasza najstarsza stwierdziła ze jej sie podoba Jagoda.

Witajcie
margarytka zrobilam ta karpatke, ale albo ja cos zle zrobilam,bo krem taki jakis jak do napoleonki, jakos go tak malo, ... w smaku w porzadku, ale nie przypomina z tym kremem karpatki, wole jednak krówke
dziewczyny czy wy macie problem z kregoslupem, czasami takmnie lapie taki bol ze ani w prawo ani w lewo, placze i czekam az sie bede mogla ruszyc, lekarz mi powiedzial , ze moze byc tylko gorzej, jak mnie teraz tak boli, boje sie w trackie porodu taki ucisk na kregoslup mnie wykonczy
![]()
Kurcze nie strasz bo ja tez tak mam normalnie koszmar najbardziej boli w okolicach kości lędźwiowej ...i nic nie pomaga ;(
Kurcze nie strasz bo ja tez tak mam normalnie koszmar najbardziej boli w okolicach kości lędźwiowej ...i nic nie pomaga ;(

kasujesz część posta tylko musisz zostawić na koncu posta to quote z nawiasem kwadratowym