reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Mam do Was pytanie,dzis robiłam krzywa cukrową,na czczo mam 75,po godzinie i 50 glukozy mam 71-jak uważacie czy to nie za mało?:confused::confused::confused:Męczy mnie to,a wizyta dopiero w środę.

Gumisia, mnie się zdaje, że problem jest wtedy, gdy cukier jest za wysoki - wówczas mamy do czynienia z cukrzycą. Moim zdaniem Twoja trzustka działa wzorowo i daje sobie radę nawet porządnie dociążona :-D

Ollutka, witaj po urlopie :-D

reklama
A ja byłam sobie na USG, dzidzia zdrowa, śliczna i proporcjonalna i co najważniejsze nie była wstydliwa:-)
Więc jak mówi pan dr. na 100% będzie chłopak!!!:-):-):-):-D:-D:-D Zdjęć niestety nie mam, tylko filmik cudny. No to teraz mogę zacząć szaleć na allegro i nie tylko:-)

martusia w takim razie trzymam kciuki za dziewuszkę:tak::-)

gumisia nie zamartwiaj się na zapas, pewnie wszystko będzie dobrze:tak:

Ollutka witaj z powrotem:-)

Oj i dopadlo nas. Ja smarkam, kicham i kaszle moja Majeczka zapalenie oskrzeli i antybiotyki. Oby tylko szybko nam minelo, juz mam dosc tych wirusow. Bez znaczenie co robimy i tak lapiemy przeziebienie co miesiac :wściekła/y: juz mam dosc :wściekła/y:

reklama
Do góry