Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witajcie dziewczyny,jestem Magda, mam synka 4 l Wiktorka a w brzuszku malego facecika, termin 15 czerwiec. jeszcze nie spicie, prawde mowiac to i ja nie moge spac. Szukam na necie jakiegos fajnego imionka dla dzidzi

witajcie dziewczyny,jestem Magda, mam synka 4 l Wiktorka a w brzuszku malego facecika, termin 15 czerwiec. jeszcze nie spicie, prawde mowiac to i ja nie moge spac. Szukam na necie jakiegos fajnego imionka dla dzidzi
No kurcze, krecilam sie w tym łózku z boku na bok, jakies głupie sny potem mialam ( zreszta te sny to mnie od tygodnia przesladują ), a teraz chodzę jak na kacu
Jeszcze na domiar zlego wczoraj ladnie słoneczko swieciło, a dzisiaj pada ( i to ostro ) śnieg z deszczem
To bedzie kiepski dzien cos czuję ...
Hehe, można jeszcze chyba się faszerować wątróbką, ale z dwojga złego chyba buraczki lepsiejsze.Fuj... jedyne czego nigdy nie jadlam to buraki . Ale zazdroszcze... bo w moim wypadku pozostaje tylko faszerowanie sie chemia w postaci tabletek .

... A jezleli nie wroce od pazdzirnika tego roku to bede musiala powtarzac cale dwa lata i chodzic na wszystkei zajecia, i pisac wszystkei zaliczenia i egzaminy...