reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

za długo posta pisałam - czwarta :) trzecia :-D

Nika, dzieki, ale chyba jedne kciuki to byly za malo :-( nic z tego....lekarz kazal mi zejsc z 3 pietra po schodach i wejsc spowrotem, no i owszem, mala sie przekrecila, ale na drugi boczek, nadal buzka bo srodka....ehh...chyba juz powoli trace nadzieje :-(

to tak samo jak moja Olka - małpka nawet jak ją zmusiliśmu do obrócenia się, przytuliła się do ścianki i pozakrywała się rączkami

ale już nie będę próbować jej podglądać - poczekam na czerwiec :-D to już w sumie nie tak długo :-D

reklama
Carmi, uszanujcie wolę Waszej dzidzi, która najwyraźniej chce Wam zrobić niespodziankę :tak:
No i w ogóle szacun za poświęcenie - wspinaczka na 3. piętro i wypicie cysterny wody :happy:

:elvis: :elvis: :elvis:

Ps Dziś odkryłam Elvisa i się normalnie zakochałam w nim :elvis:

Ja także się melduję, z bazy, czyli łóżka :-)
Ten katar mnie wykończy, ale już jest trochę lepiej, niż wczoraj. Jednak herbata z miodem i cytryną oraz ząbki czosnku dają radę :-)Tylko śmierdzę tym czosnkiem na kilometr :-D

Kalina, Elvis jest boski! :elvis: Gdyby nie Ty, nie wiedziałabym, że istnieje :-D

Komody poskręcane :-)
Jak sobie pomyślę, co mnie teraz czeka, to aż mi się słabo robi :-D

Miłego Dzionka! No i pogodnego! U mnie słoneczko :happy:

malenstwo82 - świetnie że kolosy dobrze Ci poszły, trzymam też kciuki za następne.
Ja bym nie wysiedziała tak długo w szkole, nawet w zeszłym semestrze, jak brzuszek był malutki, nie pojawiałam się na wykładach, uczęszczałam tylko na obowiązkowe ćwiczenia :zawstydzona/y:...;-)

Carmi - to masz zabawy z własnym dzieckiem :tak:, a to dopiero początek dla nas, tak sobie myślę, że chyba dadzą nam nasze słodkości nieźle popalić, jak już będą na świecie :-D

Czecia ;-)

U nas dziś pochmurno i ok. 0 st., ale myślę, że się wypogodzi :-):-)
Zaspałyśmy, więc Frysia nie pójdzie dziś do szkoły. Niestety ja mam robotę, więc sobie nie poleniu****ę z córcią - cóż, skończymy robić kartki świąteczne :tak:

Dziś mężuś pojechał moim autkiem zrobić je na bóstwo! :-D Liczę na to, że jeszcze w tym tygodniu odbiorę prawko, więc cisnę swojego biedaka. No ale mamy rocznicę ślubu, to może żonci zrobić taki prezent. I sobie - z okazji rocznicy zagwarantować święty spokój :sorry:

Wszystkiego The BEST z okazji rocznicy :-)!
Pogoda się rzeczywiście wyklarowała, z a tym autkiem to super!
Ja już pisałam, że mnie się tak sobie jeździ, ale ciężko mi zrezygnować z jeżdżenia z powodów praktycznych, pewnie i tęskniłabym straszliwie, więc życzę Ci ostrożnych jazd i kupę przyjemności. :-D

Maggieness, dzięki :-D

Tak w ogóle, to mi się przypomniało, że w czasie nocnej bezsenności wynalazłam wynalazek - cukier w płynie :-) Żeby nie trzeba było tyle mieszać i żeby łatwo się rozpuszczał w chłodnych napojach. To tyle :elvis:

reklama
nie zniknelam :p pisalam na zamknietym i klocilam sie z Olką
Malenstwo zastanow sie dwa razy czy napewno chcesz tak dac na imie swojej córeczce Ja bym chetnie zmienila :( wymyslila ze poleci sama do pl w sierpniu albo co gorsze przyleci po nia jakis chlopak na ktorego mam awersje gorsza niz na brata Nic do niej nie dociera wiec poranna awantura zaliczona ;(

Do góry