Ojojoj jakie mam zaległości

Byłam na szkole rodzenia i spałam.... przesypiam dzień i noc, to normalnie niesamowite...budzę się na jedzenie tylko
...
I czy w ogóle jest tu ktoś jeszcze z Wawy, poza Madziumbą, kto chce się spotkać?
Ja się chętnie spotkam, jeśli nie macie nic na przeciw :-)
Zielona poruszyła ciekawy temat dla mnie, na który ktoś tu ładnie odpowiedział, przepraszam, że nie wymienię nika, ale nadrabiałam szybciorem i mi uleciało...., jeśli ktoś nie ma ochoty dawać swoich zdjęć to nie ogląda i innych... taka polityka moim zdaniem jest fair.
A jeśli nie ma ochoty się nakręcać na zwolnienia, finanse, rodzaj Pana Parówy, truskawki i i inne "dziwactwa" ciężarówek, to nie musi czytać, jest mnóstwo miejsc dla kobiet w ciąży, w necie, i z pewnością można sobie coś dopasować do swojego "poziomu potrzeb".
...ja śpię dzień i noc, ale cukier mam w normie raczej
Dziewczyny ... mój mąz własnie zachaczył o brame garażowa i zbił przednia szybę w naszym aucie

Juz kiedyś zostawił go na podjeździe bez zaciągnietwego ręcznego i był cały tył do klepania jak walnął w bramę, a teraz to. Przeciez mnie krew zaleje ! Same straty ten cholerny wóz przynosi. Nie dośc, że ubezpieczenie kolosalne to jeszcze te naprawy ! Ciagle prawie grat stoi w garażu, a ma więcej usterek niż niejeden jeżdżący non stop po drogach.
To ja Ci powiem, że jakiś baran, na parkingu pod blokiem, urwał mi lusterko, to jest dopiero irytujące...
...
Zobaczcie kogo przyłapalam na wyżerce z rana przed domem :-)...
Ależ przyjemnie przed tym Twoim domem
Witajcie
...
a jeszcze mam pytanko, ktoras wspomniala o walce z celluitem, co dziewczyny stosujecie,? ja uzywa tego Garniera zóltego, ale tak sie zastanawiam, czy to wogole mozna?
...
Ja w ramach walki z cellulitem codziennie podchodzę do lustra i mówię: "Precz tłuszczowe kuleczki".
...ale wciąż są ...przytyłam ogółem koło 15 kg

...ale że byłam szczupła przed ciążą, to tak nie widać, ...choć trochę może widać, na moim 159cm wzrostu
P.S.
....co ciekawe sprawdziłam profil publiczny
zielona2909 - przy okazji pozdrawiam
i widzę, że masz tam zdjęcie właśnie twarzy, więc nie wiem w czym rzecz... :-|