Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja wczoraj zaliczyłam wizytkę u gina i nie wiem czy płakać czy się cieszyć, bo są dobre i niezbyt dobre newsy... dzieciątko dalej pozostaje dziewczynką, ułożone główeczką w dól ( położenie 1 :-) ) , ale niezbyt dużo waży bo raptem 1140 g!! kurde Julinka była półtora raza większa!!! mam jeść to cholerne żelazo... waga znowu kilo mniej... powiedział że jak za trzy tygodnie znowu będę mniej ważyć to mnie wywali do szpitala. a wczoraj mama moja mówi że ze mną wcale nie przytyłą tylko wychudła, śmiała się że co wizyta to dwa kilo mniej :-) a urodziła mnie 3850 g... hmmm i mam mieszane uczucia

Babole moga byc, byle nie babuny![]()
z sympatiiKluseczko, a co do skurczy, spróbuj siąść, pociągnij za palce u nóg do siebie, ile możesz ?(byleby nie połamać), i skurcz powinien ustapić... mnie to pomaga... a co do tych magnezów, to aspargin, Plusssssz + magnez, a najzdrowiej???? kochane sok pomidorowy - kopalnia magnezu!!!!!!!!!![]()

a soczek pomiorowy mozna by wyprubowac Hehe a mi neurolog kazał ostatnio obie nogi podnieść wysoko do góry i wyprostowane trzymać a później ugiąć i przytrzymać - oszlał facet chyba. Z moim ogromniastym brzuchem takie ewolucjeOj kochana gdzie ja z tym brzuchalem do palcy u stup dostane?![]()

Oj :-) sok pomidorowy mniam! ale bym się napiła... i to działa!!!