reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Hej kobiałki :-)
Ja pospałam i jeszcze kumpela wpadła na chwile. Tak piszecie o tej biedronce, ze chyba tez sie wybiore bo mam kilka krokow od domu. A co do tych majtek to ja tez mam duzy rozmiar bo powiedziala mi ze takie bede lepsze no i ten podklad trzeba jeszcze wsadzic : P

goniap2- zgodze sie z Toba ze truskawki w UK sa okropne spedzilam tam rok i to o czym
marzylam po powrocie do kraju to truskawki :-)
Nanya- no ja jestem ciekawa czy mi cos lekarz zapisze jak mu o tym powiem???
Monika_M- Gratulacje!!!!! O ja tego sie nie spodziewałam :-) myslalam ze mamy same dwupaki :-) Normalnie nie moge uwierzyc dopiero teraz sobie uswiadomilam chyba tak na serio, ze to moze sie w kazdej chwili zaczac grrr..
Tau- ja tam bym protest zrobiła na takie drogie truskawki :p

A teraz ide cos zjesc bede pozniej ;-)

reklama
Monika - Tobie się chyba miesiące pomyliły ( tzn. Synkowi :-)). Mały włos to byłby nawet kwietniówek ;-) Serdeczne gratulacje!!! Strasznie długo byłaś w tym szpitalu, mam nadzieję, że wszystko ok. Czekamy na szczegóły :tak:
A ja się zaczęłam teraz tak na poważnie bać. Bo nie czuję się jeszcze gotowa , ale zdałam sobie sprawę , że tak na prawdę to może być w każdej chwili :szok::szok::szok::szok:
Już mi się codziennie śni poród, szpital, dzieci itp. Żeby tak choć 3 tygodnie jeszcze!

He he no i jestem pierwsza :-D
Drogie dziewczynki oficjalnie informuję iz 1 maja 2009 r o godzinie 16.05 na świat przyszedł mój synek Filip.
Jak odpocznę to opiszę co i jak narazie po 11 dniach w szpitalu jestem padnięta :-D

:szok::szok::szok::szok::szok: Aż mi się włos na głowie zjeżył!
Gratulacje!!! O jaaaaa!!!
A dopiero co pisałam na wątku zdrowie, że zazdraszczać będę, jak się któraś zaraz rozpakuje, bo ja jeszcze tyyyyle muszę czekać :-(

Ale jaja z ta Monią :-D Pospieszyła sie dziewczyna, ale ma przynajmniej juz TO za sobą :-)

Dzien miałam naprawde udany. Pogoda dopisala, z kumpela super sobie pogadałyśmy, byłysmy na pysznym obiadku ... potem jeszcze sasiadka nas odwiedzila i sasiad :-) Kurcze, fajnych mam tych sasiadów :-)

Truskawki u nas są "nasze" szklarniowe po 12 zł i naprawdę pyszne. Teraz musze sie nawpychac ile wlezie bo potem podczas karmienia moge zapomnieć więc wcinam na zapas :-D

No i na zakończenie witam nowe kolezanki :tak::-)

A ja sie dzis nie doczekalam truskawek :-( jabluszka mi mama przyniosla w zamian grrr.... bo powiedziala ze brzydkie byly. Lepiej sie dzis czuje a jutro ma byc ladnie wiec sama sie wybiore i poszukam ladnych truskawek i tez sie najem na zapas a co mi tam :-D

Moj szkrab chyba wlasnie dostal niezlej czkawki az mi sie smiac chce :-D a powiedzcie dziewczynki co myslicie o porodach rodzinnych nie wiem czy juz gdzies ktos o to nie pytal jesli tak to dajcie namiary chetnie poczytam jak to wyglada tzn kto za i dlaczego i odwrotnie :-)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No nie :-) w Bydgoszczy mieszkam 4 lata z czego rok spedzilam w Londynie, a wychowalam sie w Barcinie mala miejscowosc w okolicach Bydgoszczy. A skad te domysly i taki trafny strzal ze nie z krwi i kosci ze mnie Bydgoszczanka????

Do góry