reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Czesc Kumpelki

Ja dzis tak pozno bo caly domek szorowalam od rana... normalnie obija mi juz...jutro jedziemy na krojenie i moze o tej samej porze jutro bede tulic moje kochane malenstwo ooooo azzzzz mi ciarki przechodza i lezka kreci sie w oku. Jestem na maxa nerwowa...oby dzisiejszy dzien zlecial szybko i by udalo sie zasnac w nocy.
Moj mezus pierwsze slowa ktore dzis do mnie rano powiedzial to to ze sie denerwuje, ze mnie kocha i ze napewno damy sobie rade...jeszcze dobrze oka nie otworzylam a tu takie wyznania...ahhh
tak juz sie nastawilismy na to ze jutro bedziemy miec malutka przy sobie ze jak nam zrobi psikusa na ostatni dzien i sie przekreci to chyba zwariuje!!!
Magni- ty kochana badz silna my tu mocno trzymamy kciuki za Was...bedzie dobrze!!!
Milkada- z tym twoim terminem to nawet dobrze... ja bym sie cieszyla jakby mi przesuneli na blizszy :)

Ewcia- ty to masz pomysly na jedzonko...niezla kombinacja....
Dorotka- ja ju zagladalam na zdjecia...ahhh jak ci zazdroszcze masz juz swoja krolewne kolo sieibie...jeszcze raz ogromne gratulacje!!!

Blumetka- ojjj nie zycze ci tego indukowania... moze zlap sie za jakies Ewciowe sposoby...

reklama
Goniap Ty sie tam nie denerwuj, zobaczysz wszystko bedzie OK:-).
Moze krojenia to nie zazdroszcze ale jutro o tej porze pewnie mala bedzie cyca ssala... Zycze tego z calego serca. Powodzenia!;-):-)

Goniap trzymaj sie tam i jak bys miala chwile zwatpienia pomysl ze twoja kruszynka zaraz z toba bedzie.

Anavel a gdzie mozna kupic herbatke z lisci malin? Bo to chyba nie po prostu malinowa?

Kabaretka niestety nie moge Ci poradzic gdzie kupic te ziola bo nie mieszkam w Polsce, ale to musza byc liscie malin a nie poprostu herbatka malinowa. My tez zwiedzilismy nie jedna apteke zanim je znalezlismy. Pije ostatnio regularnie ale czy to pomaga....to nie wiem. Jestem juz w 42 tyg. ciazy:tak:.

goniap- trzymaj sie kochana :-) juz jutro bedziesz miala swoj skabr po drugiej stronie brzuszka :-)

Kurde tak mi sie nudzilo ze nawet zrobilam mamie paznokcie i kurde juz tez bym chciala miec zrobione przez 3 lata non stop mialam a teraz musialam zdjac i strasznie mi brakuje, smieja sie ze mnie ze jak urodze to poprosze zeby mi zel do szpitala przyniesli i ze bede zakaladac juz w szpitalu heheheh

A takie ma mamcia :-)
P6101109.jpg

I u stop tez ma takie :-)

A ja na pocieszenie chyba sobie zmienie u stop :tak: o ile dam rade bo skarpetek nie moge zalozyc a co dopiero paznokcie :eek: ale nic czego sie nie robi zeby sobie humor poprawic :-D

Witam,
Ja dzisiaj byłam na badaniach USG + gin. Mała waży prawie 3800 ale jest zdrowa, żadnych oznak, że coś jej jest w związku z moją cukrzycą ciążową...
No i w poniedziałek jadę na oddział, lekarz powiedział, że w przyszłym tygodniu rodzimy !!!!!!!!!!!!!
Jestem podekscytowana i trochę wystraszona, że to już tak blisko :-) no i oczywiście czy z małą będzie wszystko dobrze, trzymajcie kciuki moje drogie mamuśki czerwcowe już od teraz, mimo, że dopiero w przyszłym tygodniu idziemy "się rodzić" ;-) ;-) ;-)
Pozdrawiam...

reklama
Do góry