• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Czerwiec 2009

Annya a jak tam Twoje dolegliwości? Minęły po porodzie?
Tusieńka - a co masz konkretnie na myśli? Mam wrażenie, że cukier jest już ok. Ale ciśnienie mam dalej podwyższone i co najgorsze, teraz mam dodatkowo bardzo wysoki puls ( nawet 125). I trochę się tym niepokoję. Ale zdecydowanie rzadziej mam bóle głowy ( a jak są to pewnie ze zmęczenia i niewyspania) i zdecydowanie poprawił mi się wzrok.
No ale żeby nie było tak różowo, to w zamian pojawiły się nowe :-) Takie uroki połogu;-)N ale o tym na innym wątku.

reklama
Dzien Dobry z rana :-)
Dzis nawet sie wyspalam :-) poza tym ze od rana juz nabilam sobie siniaka to wszystko jak do tej pory bylo OK :-D Przestawilam stol kolanem :-( boli jak cholera....
Sniadanko zjedzone :-) Pogoda nawet nawet sie zapowiada :- ) Jutro do szpitala na KTG mam nadzieje ze nie zostawia mnie znowu zeby mnie pomeczyc...

Milego dnia :-)

Dzień Dobry :-)
A ja się ledwie zwlekłam... wczoraj wieczorem pozbyłam się czopa ;-) i zaczęły łapać mnie takie skurcze że po godzinie zaczęłam je mierzyć...ale raz były co 10min a raz co 3min, więc stwierdziłam ze idę spać, ale co przysnęłam na minut kilka znowu pojawił się skurcz i skakałam na łózku jak poparzona :-p - i tak do siódmej rano :-(
Przysnęłam na całe dwie godziny i się wyspałam, no i jestem :)))))
A samopoczucie jakieś sflaczałe....
Pogoda do d... i nawet nie mam siły ręki do góry podnieść, nienawidzę takiego samopoczucia:eek:

Tusieńka - a co masz konkretnie na myśli? Mam wrażenie, że cukier jest już ok. Ale ciśnienie mam dalej podwyższone i co najgorsze, teraz mam dodatkowo bardzo wysoki puls ( nawet 125). I trochę się tym niepokoję. Ale zdecydowanie rzadziej mam bóle głowy ( a jak są to pewnie ze zmęczenia i niewyspania) i zdecydowanie poprawił mi się wzrok.
No ale żeby nie było tak różowo, to w zamian pojawiły się nowe :-) Takie uroki połogu;-)N ale o tym na innym wątku.

Annya głównie chodziło mi o ciśnienie, bóle głowy i kłopoty z widzeniem. Sorry, że tak nieprecyzyjnie piszę:sorry: I dzięki za odpowiedź:tak:

witam

mialam krotka nocke,nie moglam sie ulozyc do spania,brzuch pobolewal ale to nie skurcze glowa pekala,czulam ze cala puchne jak balon.pogoda na szczescie dzis wzgledna wiec zaraz sie ubieram i ide na spacerek.trzeba skorzystac poki slonce swieci.

milej niedzieli dla was zycze

Witam sie i ja:-)

Melduje sie ze jestesmy juz w domku obie mamy sie super....mala jest przesłodka , a ja walcze z nadmiarem pokarmu własnie wysłalam mojego S po odciagacz jeden juz mam ale jest poprostu do dupy kazałam mu kupic niewiem jakis coby odciagał i mam nadzieje ze zaraz wróci bo mi cycki rozerwie.
Potem opisze swój poród na odpowiednim watku, powiem tylko ze poszło szybko a o szczegółach potem.
Nie nadrobie was póki co ale postaram sie to zrobic jak tylko sie wydoje......
Pozdrawiam Buziaki pa

reklama
Witajcie :-).Pogoda we Wrocławiu przepiękna :-).
A mnie wcale nie jest do śmiechu :-(.Na dziś mam termin,i żadnych symptomów zbliżającego się porodu :wściekła/y:. Chyba dołączę do przeterminowanych mamuś :-D.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry