martusia_78
Mama Wrzesien05Czerwiec09
Czesc :-)
Ale dzis byla piekna pogoda
sloneczko swiecilo, zero wiaterku, cieplutko, blekitne niebo :-):-):-) uwielbiam taka pogode
Bylismy na spacerku, na placu zabaw, potem corcia jezdzila na rowerku i hulajnodze i przyszla do domku padnieta :-) Ja pozbieralam formularze dla ciezarnych i jutro bede wysylac :-) I pozostalo mi tylko czekac na kasiorke ;-):-) Popoludniu byli u nas znajomi i dopiero niedawno poszli. ja to sobie chyba nigdy ni eodpoczne ;-)
:-)
Dzieki za powitanie dziewczyny no i za gratulacje :*:*:*
MadziaKoz, magda0907 witajcie wsrod czerwcowych mam ;-):-)
kwiatek80 fajnie,z esie odezwalas :-)
Gratuluje Corci
sabin102 ja tez sie wybieram do szkoly rodzenia, ale tutaj zapisuja dopiero kolo 30tc. Pisz co tam robicie w szkole rodzenia. bardzo ejstem ciekawa bo z Sandrusia nie chodzilam.
Gratulacje dla tatusia
emili78 gratuluje Corci
:-)
kabaretka trzymaj sie
Bedzie dobrze :*:*
Ide kapsac corcie kolorowych snow ;-)
Ale dzis byla piekna pogoda

Bylismy na spacerku, na placu zabaw, potem corcia jezdzila na rowerku i hulajnodze i przyszla do domku padnieta :-) Ja pozbieralam formularze dla ciezarnych i jutro bede wysylac :-) I pozostalo mi tylko czekac na kasiorke ;-):-) Popoludniu byli u nas znajomi i dopiero niedawno poszli. ja to sobie chyba nigdy ni eodpoczne ;-)

Dzieki za powitanie dziewczyny no i za gratulacje :*:*:*
MadziaKoz, magda0907 witajcie wsrod czerwcowych mam ;-):-)
maggieness ja ukonczylam studia w 2005r w tym tez roku zostalam skreslona z listy studentow. Od tego czasu mialam 5 lat na reaktywacje. Myslalm, ze 5 lat minie w 2010roku. A okazalo sei ze w 2010 roku trzeba zakonczyc a nie rozpoczac studia. Troche zla jestem na siebie ze tyle zwlekalam, ale tak szybko mi uciekly te lata, no i wczesniej gdybym sie zreaktywowala zostalabym ze starym tematem pracy magisterskiej, a nie umialam sobie poradzic z praca praktyczna (studiowalam informatyke i musialm napisac program w systemie mrowkowym) a od 2 lat zmienila sie ustawa i student moze zadecydowac czy chce zostac przy starym temacie czy pisac nowy. Ja wybralam nowy promotorki, u ktorej bronilam prace licencjacka :-) No i musze sie reaktywowac na caly ostatni rok i oczywiscie z aniego zaplacic. I tak to jest w mojej uczelni.maggieness pisze:A odnośnie uczelni to dziwne... u mnie na uczelni, jeżeli od 2 lat masz absolutorium, a nie piszesz pracy, to po tym czasie można tylko odbyć kurs, który fakt, dużo kosztuje, ale trwa pół roku i nie trzeba wszystkiego zdawać jeszcze raz. Nie zachęcam do odkładania pisania pracy (sama zacznę pisać jak się dzidzia urodzi), ale alternatywę warto mieć.![]()
kwiatek80 fajnie,z esie odezwalas :-)
Gratuluje Corci

sabin102 ja tez sie wybieram do szkoly rodzenia, ale tutaj zapisuja dopiero kolo 30tc. Pisz co tam robicie w szkole rodzenia. bardzo ejstem ciekawa bo z Sandrusia nie chodzilam.
Gratulacje dla tatusia

emili78 gratuluje Corci

kabaretka trzymaj sie

Bedzie dobrze :*:*
Ide kapsac corcie kolorowych snow ;-)