reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2009

Hwj dziewczynki:)
MAdziumba kochana niestety sa bezkarni tutaj malolaty moga wszystko a jak do czegos juz dojdzie to Policja ich zatrzym a zaraz potem wypusci bo sa nie pelnoletni. Na ulicy majac po jednej stronie grupke zuli a po drugiej rozwrzeszczonych malolatow- zdecydowanie wybieram zuli bo wiem ze najwyzej o papierosa poprosza ktorych i tak nie pale.

Kluseczka to nie do wiary, że takie rzeczy się dzieją :szok: ale niestety tak jest. Nie dziwię się, że jesteś przerażona. To prawda co mówią "wszędzie dobrze gdzie nas niema".
Mam nadzieję, że znajdzie się jakieś wyjście z tej sytuacji i za to trzymam kciuki:-)

reklama
cześć misiaczki :-) witam was ze słonecznych Kielc :-) jestem w trakcie sprzatania, ale mam przerwę bo Julinka spi, i nie za bardzo mogę się tłuc, aby marudy nie obudzić :-) trochę mnie gardełko boli, ale walczę z nim poprzez tantum verde i na razie daję radę...
Agatko, gratulacje zdanego egzaminu!!!!
Kalina, połamania kół, tylko za bardzo nie szarżuj :-D
Maleństwo, dołączam się do 3mania kciukasów za Ciebie :-)
pozdrawiam brzuchatki

Czes dziewuszki :-)

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.

Nos jak marchewka czerwony od kataru cieknie kapie pieron wiec co jeszcze, kazda kosc mnie boli ładnie mnie rozłozyło wiosna na dworze a ja leze praktycznie cały dzien pod kołderka bo mi zimno jak cholera.A tak sie trzymałam no do dzis.Strasznie sie źle i słabo czuje.
Ech....trzymajcie sie dziewuszki zdrowo bo w taka pogode to grzech chorowac....pa

Eee, Blumetko, wstyd chorować - masz czas do jutra, żeby dojść do siebie!!! :happy::happy::happy:

Trzymaj się kochana i zdrowiej, żeby nie przegapić wiosny :-)

Czes dziewuszki :-)

Ja ledwo działam a w zasadzie to juz chyba powoli przestaje działac.

Nos jak marchewka czerwony od kataru cieknie kapie pieron wiec co jeszcze, kazda kosc mnie boli ładnie mnie rozłozyło wiosna na dworze a ja leze praktycznie cały dzien pod kołderka bo mi zimno jak cholera.A tak sie trzymałam no do dzis.Strasznie sie źle i słabo czuje.
Ech....trzymajcie sie dziewuszki zdrowo bo w taka pogode to grzech chorowac....pa

Blumetka, życzę powrotu do zdrówka!!!!

Witam się wieczorkiem :-)

Musze troche posprzatac i kiedys zaczac prasowanie:wściekła/y: Moja ulubiona czynnosc:wściekła/y: Maly w brzuchu chyba wszystkie wnetrznosci mi przemeblowal, wierci sie jak najety:-p Zastanawiam sie, co to bedzie po porodzie:szok: Wasze dzieciaki tez takie wierciochy? Ja mam wrazenie, ze moj to wogole nie spi:angry:

Jeśli chodzi o prasowanie, to Dziewczyny - ja mogę za Was poprasować :-)
Ja to wprost uwielbiam. Uspokajam się przy tym, wyciszam... no po prostu lubię :happy:

Mój Młody Jegomość też chyba w ogóle nie śpi :-D Wierci się na okrągło, kopie, boksuje. A jak już nawet przez chwilę się nie rusza, to ma czkawkę i itak mi brzuch podskakuje :-D:-D:-D

Dzisiaj znowu większość czasu spędziłam na świeżym powietrzu. Byliśmy całą rodzinką na zakupach i na obiadku. Do mojej kolekcji ciuchów ciążowych dołączyły dżinsowe rybaczki :-)
A na obiadek zjadłam taaaaki talerz sałatek - brokułowej i góralskiej (z oscypkiem - pycha!). No, bo pogoda piękna, nastrój wspaniały, to i menu wiosenne ;-)

Przeziębienie już odpuściło całkiem. Czuję się świetnie :happy:
Aha! Odkryłam, że na obdarty od smarkania nos rewelacyjna jest... maść nagietkowa :-) Smarowałam nią te obtarte od chusteczek miejsca 1-2 razy dziennie i dzięki temu w ogóle po mnie nie widać, że miałam katar stulecia :-D Polecam! :-)

Witam się wieczorkiem :-)

Jeśli chodzi o prasowanie, to Dziewczyny - ja mogę za Was poprasować :-)
Ja to wprost uwielbiam. Uspokajam się przy tym, wyciszam... no po prostu lubię:-)

Cypisia z nieba mi spadasz kochana!!! U mnie lezy jeszcze sterta prasowania, serdecznie zapraszam:tak: Odwdziecze sie np. myjac Ci okna, to moja ulubiona czynnosc:tak:

reklama
Pierwsza!! :-D:-D:-D

U nas dziś boska pogoda się zapowiada, choć podobno od obiadu ma się psuć - a obiadek planujemy w plenerze. Mam nadzieję, że nie będziemy uciekać przed deszczem w trakcie!! :-D

Do góry