reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Czerwiec 2009

Witam sie i ja :-D

U nas pogoda w miare narazie ;-)
Zaraz lece pranie wyniesc :tak:

Co do swiat to calkowicie stracilam rachube :sorry: Sa za tydzien tak ??
Jak bedziecie spedzaly Wielkanoc ?? I co dobrego szykujecie.
My pierwszy raz zostajemy na wielkanoc tutaj. Nie ma palemek, nie chodzi si e z koszyczkiem do kosciola :baffled: Szkoda bo to fajny zwyczaj, chodzimy w Wojkowicach co roku i malej bardzo sie to podoba. Bedziemy chyba sami na swieta i nie mam glowy do wymyslania potraw.

Zdrowka dla chorych :*:*

Milej slonecznej niedzieli :tak:

reklama
Kalina, chyba raczej musze zalozyc te okulary przeciwsloneczne, zeby nie widziec tej szarosci na zewnatrz, bo az mnie cholera bierze:wściekła/y:
Tricolor, ja sadze, ze ta brzydka pogoda, to raczej od Was do nas idzie:laugh2:;-) Moja mama twierdzi, ze u nich tez brzydko, wiec jak nic wszystkie chmurzyska ciagna w nasza strone:tak:;-);-)
Dziewczyny, zdrowka zycze, kurujcie sie :tak:

Witam wszystkich w niedzielę!!
No, ja też jestem pod wrażeniem godziny z pierwszymi wpisami! Normalnie bezsenność was męczy czy co!? Ja to bym mogła spać i spać ( pomijam godzinę różnicy w czasie;-)) , a poza tym wczoraj pracowałam do 23, więc nie ma takiego mocnego żeby mnie wcześniej z łóżka wyciągnął:-)
Pogoda w Dublinie zza okna wygląda nieźle, nawet jakieś promyczki słoneczka widzę, ale i tak wam zazdroszczę tych 20 stopni w dzień:sorry:
My dzisiaj idziemy odebrać przesyłkę z PL od mojego brata z łóżeczkiem , materacem i innymi pierdołami i już nie mogę się doczekać:tak: A mój T to już od wczoraj rozkłada to łóżeczko i umiejscawia je w pokoju:-D Poza tym może namówię go ( i siebie ) w końcu na jakąś sesję zdjęciową;-)
Życzę zdrówka wszystkim potrzebującym!
Miłego dnia brzuchloki!
P.S Ninja też jest fajna : :ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2::ninja2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
witam was

u mnie dzis wzglednie sloneczko sie pokazuje.wczoraj w sloncu bylo 28 stopni na moim termometrze az caly dzien przelazilam na dworzu bo w domu zal bylo siedziec.
jutro smigam na wizyte i jestem ciekawa co mi powie bo cholerne wyniki mi sie nie poprawiaja tylko pogarszaja.:-(
zycze przyjemnej niedzieli ja postaram sie nadrobic zaleglosci wiec biore sie za czytanie lektury.

Tricolor, przyznaj się co to za seansik???
Kasiu, trzymam kciuki za wizytkę... jestem w podobnej sytuacji i wsparcie jest potrzebne!!! jesteśmy z Tobą!!!!

Witam was kobitki u mnie dziś nie najgorzej ale wiecznie.Właśnie byliśmy w kościółku w KNOCK na Polskiej mszy która jest co niedzielę o 11godz.Poświęciłam palmę i męża też:tak::tak::tak:ogólnie samopoczucie ok mała szleja jak nigdy :-):-)pozdrawiam

reklama
Witam czerwcowe mamuśki, u nas dzisiaj pogoda ładna ale nia za ciepła tak jak było wczoraj....

Ja dzisiaj nieciekawie się czuję, jakaś osłabiona i senna jestem. W dodatku kręci mi się w głowie. Od kilku dni mam bardzo niskie cukry, na czczo ledwie 70 po jedzeniu 80-85, może dlatego tak źle się czuję? Naszczęście jutro jadę do poradni może coś mi powie moja diabetolog...
Życzę miłego dnia i powrotu do zdrowia wszystkim chorym...

Do góry