reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

hej jestem tu nowa :-D
mam nadzieje ze mnei tu przyjmiecie :-p

ja jeszcze nie wiem czy jestem bo @ spoznia mi sie dopiero 3 dni ....
objawy moje to tylko :
bol tak jakby na @ ale nie przychodzi
moj K twierdz ze moje piersi sa inne niz zawsze ... ja tam zadnej roznicy nie widze hehe
i duzo sluzu

Witaj Smo!!
To życzę grubaśnych dwóch kreseczek!!!Trzymam kciuki:-D:-D

reklama
Witajcie dziewczyny :-)
Ja trochę sie zdisiaj zaczęlam zastanawiać nad swoim wygladem. Trochę mnie niepokoi ten większy brzuch :-Dwiem, że to dziwnie brzmi.
Ale e ciązy pierwszej brzuch mi sie pojawil gdzieś w czwartym miesiącu, a tutaj ledwo zaczelam szosty tydzień a juz widzę róznicę. pozatym ostatni okres był bardzo skąpy i tak się zastanawiam czy oby to napewno był okres.

A moze przy drugiej ciąży brzuch rosnie juz wczesniej??? Wiecie cos na ten temat?? Do gina idę we wtorek, ale przez te dwa dni to chyba umre z niecierpliwości.:cool:

Smo witaj i również życzę pięknych dwóch kreseczek.
mama mikolaja jeśli mówi, zeby brać to pewnie wie co i jak. Ja tez się leczyłam (jeszcze w szkole) na tarczyce, ale nie pamiętam juz na co ("wyhodziły" mi wole).
scorpioniczkaa ja tez zastanawiam sie nad wyglądem, dzisiaj musiałam siedzieć z rozpiętymi spodniami, a jeszcze tydzień temu normalnie je zapięłam. W poprzedniej ciąży brzuszek dość szybko mi się pojawił bo około 3 miesiąca. Teraz pewnie będzie szybciej bo przed ciążą nieco przytyłam :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:. Dawaj znać co u lekarza. Ja jutro idę do rodzinnego (w IRL on prowadzi ciążę, ale zamieżam też pojechać do Polskiego lekarza)
Pozdrawiam

Jesooo juz czerwiec 2010!!!
Dziewczyny kazdej z Was
Spokojnych 9 miesięcy ciązy...czujcie sie jak najlepiej i wygladajcie jak najpiekniej!!!!
Pozdrawiaski

:-)dziekuje dziewczynki za mile powitanie :-D

strasznei sie boje ze znowu jak zrobie test to wyjdzie I krecha i przyjdzie @

dlatego czekam do tyg ...
szyjka jest twarda i zamknieta ...oby tak dalej

ale wam zazdroszcze ze wy juz wiecie ....

ale jakby sie udalo to moj ze tak powiem uszczelil sobie dzidzie w swoje urodzinki :D:-)

Smo, lepiej jeszcze nie zazdrościć. Ja wiem, że jestem w ciąży a nie wiem czy mój zarodek się wytworzył. Dzisiaj jadę do lekarza zobaczyć czy mój zarodek jest czy go nie ma.. Mam nadzieję, że jest.

Dziewczyny.. czy sa jakiś objawy gdy w macicy jest tylko pusty pęcherzyk?? Cały czas czuję się tak samo. Jest mi źlee ale z dnia na dzień coraz lepiej a to dopiero siodmy tydzień...

dziendoberek
u nas kiepsko cala noc nad ubikacja pozatym maly sie budzil co godzine i plakal jakby go ze skory obdzierali,ledwo zyje mdli mnie nadal boli zołądek i z dnia na dzien gorzej
czekam kiedy maly pojdzie spac i ide razem z nim ...;-):tak:

reklama
Mamo Mikołaja:)) rzeczywiscie :)) ja byłam u lekarza jak byłam w 4 tygodniu i trzecim dniu, ale lakarz nie podał mi daty terminu, teraz ide w środę, to mam nadzieję, że już się coś wiecej dowiem:)) z kalkulatora wychodzi mi 31 maja - 1 czerwca. Dam Ci znać jak lakarz już mi cos określi. Mnie też niestety męczą mdłości....

Do góry