athena83,liliti, ola-fasola- gratuluję udanych wizyt:-)mam nadzieję ze niepominęłam nikogo
pati1159- ja też ostatnio miałam robione usg prze brzuch i cały obolały miałam do końca dnia,ale trochę ponaciskał mnie:-(
zdec- mój mąż żartuje że mam 3 balony- piersi i brzuch
misialula- ja już nie mamproblemó z wymiotami i mdłościami, odnośnie siusiu i bólu, to skontaktuj sięmoże z lekarzem,może to infekcja jakaś

lepiej nie lekceważyć tego
cobra ja już od 2 tyg. czuję codziennie, od tyg.nawet bardzo intensywnie, tylko dzisiaj jakoś dzidzia spokojniejsza, mam nadzieję ze wszystko jest dobrze
ewus- bardzomiprzykro z powodu Twojego dziadka:-(
gosiagro - nie wskazane jest NIE leczyć zębów w ciąży,każde najmniejsze zapalenie jest szkodliwe dla dziecka, słyszałam żesą jakieś specjalne znieczulenia dla kobiet w ciązy, najlepiej zapytać stomatologa
Olimpia gratuluję, piąte dzieciątko to nie lada wyzwanie:-) za tojaką pomoc będziesz mieć:-)
ewelinka - fajny teściu, mój to kupuje sobie kolejny złoty łańcuszek za ponad 1000zł a żeby tak kupiłnową kuchenkę, albopralkę na raty chociaż, bo się "sypią" ze starości - to nie bo po co,lepiej sięobwiesić złotem
lencja - ja jeszcze nawet jednego śpioszka nie mam a co dopiero łóżeczko, teraz chcę jak najszybciej pracę skończyć i spokojnie zajać się wtedy zakupamii przygotowaniami
agniesia - ja mam upławy ale wydaje mi się że w normie są, ikrwi nigdy nie miałam,
kurcze wogóle dzisiaj nie czuję mojego synka:-(
pewnie jak zacznępisać pracę to zacznie się wiercić

nareszcie doczytałam do końca, tyle stron naprodukowałyscie:-)