Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Wózek ten, kolor miał być 314, aczkolwiek teraz jak patrzę, to sama do końca nie wiem jaki kolor.
WÓZEK BOLDER SD Implast+fotel+parasol+śpiworek ! (892004453) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
i w ogóle jest nam bardzo przychylny :-)

ja też mam dzisiaj wyjątkowo spokojny dzień. Moja córa chyba śpi cały czas :-) chociaż mam nadzieję, że niedługo zacznie sie kręcić, bo jeszcze gotowa jestem wpaść w panikękurcze wogóle dzisiaj nie czuję mojego synka:-(
pewnie jak zacznępisać pracę to zacznie się wiercić
nareszcie doczytałam do końca, tyle stron naprodukowałyscie:-)

możliwość karmienia i produkcji mlecznej nie jest zależna od rozmiaru:-)Wiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-szok:
No to mamy ten sam problem, bo mi właśnie w 75 F już zaczyna być ciasno :-(kreatorka współczuje dużego biustu, wiem co to znaczy, ja przed ciążą miałam 75E i strasznie ciężko było mi kupić dobry stanik a teraz zmieniłam 75F i już sa za ciasne, ciekawe co będzie póżniej![]()
Z tego co słyszałam rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w karmieniu dziecka :-) moja mama ma F i nawet kropli mleka nie miałaWiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-szok:

możliwość karmienia i produkcji mlecznej nie jest zależna od rozmiaru:-)

fajny jest ten wózeczek
Moja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
hehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret"
ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma
)