Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wózek ten, kolor miał być 314, aczkolwiek teraz jak patrzę, to sama do końca nie wiem jaki kolor.
WÓZEK BOLDER SD Implast+fotel+parasol+śpiworek ! (892004453) - Aukcje internetowe Allegro
![]()
i w ogóle jest nam bardzo przychylny :-)

ja też mam dzisiaj wyjątkowo spokojny dzień. Moja córa chyba śpi cały czas :-) chociaż mam nadzieję, że niedługo zacznie sie kręcić, bo jeszcze gotowa jestem wpaść w panikękurcze wogóle dzisiaj nie czuję mojego synka:-(
pewnie jak zacznępisać pracę to zacznie się wiercić
nareszcie doczytałam do końca, tyle stron naprodukowałyscie:-)

możliwość karmienia i produkcji mlecznej nie jest zależna od rozmiaru:-)Wiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-szok:
No to mamy ten sam problem, bo mi właśnie w 75 F już zaczyna być ciasno :-(kreatorka współczuje dużego biustu, wiem co to znaczy, ja przed ciążą miałam 75E i strasznie ciężko było mi kupić dobry stanik a teraz zmieniłam 75F i już sa za ciasne, ciekawe co będzie póżniej![]()
Z tego co słyszałam rozmiar piersi nie ma żadnego znaczenia w karmieniu dziecka :-) moja mama ma F i nawet kropli mleka nie miałaWiecie co jak tak czytam o tych waszych rozmiarach biustów. To się tak zastanawiam czy z moim będę miała czym dziecko wykarmić:-szok:

możliwość karmienia i produkcji mlecznej nie jest zależna od rozmiaru:-)

fajny jest ten wózeczek
Moja koleżanka ma identyczny(jasna zieleń) jest bardzo z niego zadowolona...Tylko ze ona czatowała na allegro i kupiła go w wakacje za 700zł...a wygląda jak nowy
hehehehehe bo czeka mnie wyprawa po wózek typu "gabaret"
ale chyba kupie w jakimś centrum handlowym...Bo bliźniaczych to nawet za bardzo na allegro nie ma
)