Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No dziewczyny ja już po!!!!
Same dobre nowiny!!!! Fasolinek jest ale tętna jeszcze nie było wiec za dwa tyg mam się zgłosić już z wynikami badan.Nie wiem czy dobrze usłyszałam ale Ginka mowila ze ma około 1 cm .Tylko sama nie wiem czy czegoś nie poprzekręcałam bo taka jestem szczęśliwa ,że połowe zapomniałam co ona mi mówiła.Termin 22.06.2009
Moj jak zrobiłam test to tez tak jak by nie dowiezał , dopiero jak lekarz potwierdził to jakos to do niego dotarło, wiec faceci to chyba juz tak maja :-)Powiem Wam ,że mój mąż już prawie od dwóch tyg wie o ciąży, ale dopiero jak mu teraz powiedziałam ,że Pani doktor potwierdziła to normalnie miał łzy w oczach![]()

Serduszko bije, dzidzia ma 1 cm 

Czarne dzinsy rurki ale bez rozporka i guzika tylko w gume
W H&M jakoś drogo mi się wydało 179zł za spodnie...agast22 szczęściarą jesteś że już miałaś USG i że wszystko w porządku
Gratuluję179zeta za spodnie??
Trochę sporo..... Jeszcze na początku tego roku kosztowały w granicach 149
No ale widocznie mamy baby buuuum i dlatego wszystko co z dziećmi związanie drożeje jak szalone
![]()

No i spodnie sobie kupiłamNiby w Cubusie więc nie ciążowe, ale spokojnie za ciążowe moga robić
Czarne dzinsy rurki ale bez rozporka i guzika tylko w gume
W H&M jakoś drogo mi się wydało 179zł za spodnie...

O rany, ja kupowałam w H&M ze dwa tygodnie temu za stówę z groszami i już mi było drogo, ale 180 zeta masakraW H&M jakoś drogo mi się wydało 179zł za spodnie...