Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
szczególnie te młodsze. Czy nosicie swoje maluchy??? Mój Wojtuś ma ponad 2 lata i przyznam że trochę go noszę
Szczególnie po schodach, ale sadzam go sobie na boku(tak jakby na biodrze) i wtedy nie odczuwam ciężaru
Ja jestem lipcoweczką 2009. I rowno rok temu zaszlam w ciaze
a teraz mój bąbel ma 3-mce. 
ja z checia wolała bym miec te mlosci , zeby tylko tego plamienia nie miec..;-)
siedze i sie drapie bo swedzace ..

witam i gratuluje ja wizyte mam 3.11 i tez czekam na bijące serduszko.No dziewczyny ja już po!!!!
Same dobre nowiny!!!! Fasolinek jest ale tętna jeszcze nie było wiec za dwa tyg mam się zgłosić już z wynikami badan.Nie wiem czy dobrze usłyszałam ale Ginka mowila ze ma około 1 cm .Tylko sama nie wiem czy czegoś nie poprzekręcałam bo taka jestem szczęśliwa ,że połowe zapomniałam co ona mi mówiła.Termin 22.06.2009

anecznik jeny ja to sie boje tych mdlosci brr...w pierwszej ciazy mialam takie cofki ,no i przewrazliwienie na punkcie zapachow![]()
czesc ja nie mam jeszcze dzidzi ale moja kolezanka ma 1,5 roku, tez ja nosiła i urodziła sporo przed terminem, wiec prosze oszczedzaj sie:-)A mam jeszcze pytanko do dziewczyn, które mają już pociechyszczególnie te młodsze. Czy nosicie swoje maluchy??? Mój Wojtuś ma ponad 2 lata i przyznam że trochę go noszę
Szczególnie po schodach, ale sadzam go sobie na boku(tak jakby na biodrze) i wtedy nie odczuwam ciężaru