Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Przepraszam, że się tak rozpisałamczarna wiedzma normalnie jestem pod wrażeniem Twojego postu, to wygląda co najmniej jak początek książki: Porady dla Kobiet w ciąży![]()
ale jakoś te 40 stron musiałam nadrobić
A wierz mi że to i tak mało jak na moje możliwości ;-) A jak na złośc magisterki jakoś nie chce mi się pisać 

I tak trzymaj! I jak też tak staram się myśleć!Jednak jak sobie wkręciłam że tak naprawdę na większość rzeczy nie mamy wpływu więc niema co się nimi martwić :-)
Za wszelką cenę ;-)
A jak na złośc magisterki jakoś nie chce mi się pisać![]()
Tak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada.
jak reaguja w rodzinie na to, gdy mówicie, ze nie znacie płci??? - bo my naprawdę nie znamy a pytań i nacisków o płeć mam juz powyzej nosa - czy innym tak trudno uwierzyć, że można nie wiedzieć
i dziękuję za dobre słowo:-)Oj znam ten bólTo samo mi :-( Pewnie do poniedziałku nawet jej nie ruszę a potem będę mieć do siebie pretensje że tyle czasu zmarnowałamTak to jest jak się wszystko na ostatnią chwilę odkłada.
Też mam postanowienie zaczęcia w poniedziałek i zobaczymy co z tego wyjdzie. Mam tez plan zakończenia do kwietnia, bo ja tylko do końca lipca moge się obronić, potem czekają mnie róznice programowe a wiem że tych już by mi się nie chciało wyrównywać, tym bardziej że bobek będzie już na świecie. Może się jakoś wzajemnie będziemy motywować??
Hihihihi prawdę mówiąc zapisuję, ale tylko nicki żeby mi się nie pomajtały, bo często macie podobne, a wiadomości zapamiętuję, zwłaszcza jeśli pochodzą od tych które często pisują.Czarna Wiedźmo - szacunek pełen za powyzszego posta - czy Ty to gdzieś zapisujesz??? po tak szczegółowej odpowiedzi jestem pod ogromnym wrażeniemi dziękuję za dobre słowo:-)