Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bezwzględnie tez będę trzymać! Ale w lutym :-)NAPEWNO BĘDĘ 28.01 POTRZEBOWAŁA WASZEGO WSPARCIA i KCIUKÓW. jADĘ O 8:30 NA BADANIA.

ja również będę trzymala kciuki za pomyślne badania;-);-);-)

chyba sie kimne zeby szybciej czas zlecial hehe;-)podpisze się pod tym co pisały dziewczyny to piekne jak w słowach które piszesz przemawia ogromna miłość do maluszkaNAPEWNO BĘDĘ 28.01 POTRZEBOWAŁA WASZEGO WSPARCIA i KCIUKÓW. jADĘ O 8:30 NA BADANIA.

a kciuki 28.02 będziemy trzymać z całych sił!!!
Dobrze przeczytałam, że przed ciążą pykałaś fajeczkę?;-)Mój dziadek palił fajkę i moja mama do tej pory pamięta zapach tego tytoniu.
trochę się obawiam jak to będzie, kiedy maleńka będzie na świecie.
Nawet w końcu zagniotłam ciasto na faworki, a z pozostałych białek chce zrobić bezy - mam nadzieję, że się nie rozwalą Ja wszystkie ubranka po Kacprze dałam siostrzeTak sobie pomyślałam że mam znajomą z BB która jest 5 tygodni za mną w ciąży i ma termin na lipiec - sierpień. Dziewczyny może nie warto tyle ciuszków kupować. Może lepiej swoje oddać po prostu dalej i podobnie postarać się aby otrzymać od kogoś z "wcześniej" takie ciuszki.
i jakbym miała dziewczynkę to ona mi da;-)
To jest pomocne przy robieniu zakupów bo pod wpływem uroku tych malutkich ubranek,zabawek,smoczków itd można wydać fortunę a połowy nie będzie się używać

, które to niestety przed ciążą pykałam i to w niemałej ilości

a już miałam wizję etnografki siedzącej na łące przed starym domem z kozami, zajadającą się kozim serem z żurawiną i pykająca fajeczkę:-) Jeszcze tylko wiedźmy na tle księżyca brakowało ;-)Sealet, pisząc "fajeczkę" miałam na myśli raczej papieroski, które to niestety przed ciążą pykałam i to w niemałej ilości
![]()