Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Poczytałam właśnie w necie za co ten hematokryt jest odpowiedzialny i wnioski sa takie, że jak jest wysoki to świadczy o odwodnieniu organizmu. znalazłam informację, że u kobiet w ciąży powinien być poniżej normy czyli ok 34-36. Spadek wartości hematokrytu może świadczyć o przewodnieniu organizmu. W czasie trwania ciąży jest to przykład adaptacji układu krążenia ciężarnej do wymogów płodu.ja zaczęłam ciąże z hematokrytem na poziomie 45 teraz mam 38,6
) ale wieczorem nie chce się opijać bo wtedy nocka z głowy. No to idę po mineralną i Wasze zdrowie 
ja, na razie ratuję się gorącym mlekiem z miodem i masłem + troszkę czosnku do tegoALE POMÓŻCIE- jestem przeziębiona od 2 dni nie śpię zasypiam o 23 i budze się o 2 w nocy i to koniec. Katar gęsty ochydny. Co mogę zjeść sama - pamietam, że któras też była tu przeziębiona.![]()
!
;-):-)
)!
No i teraz faktycznie jak sobie z ta łyżką dziegciu poradzić
Z jednej strony ja bym nie odpuściła im i na zwolnienie nie poszła, żeby własnie nie czuli się wygrani. Z drugiej stony teraz bardziej liczy się zdrowie Twoje i malucha niż udowadnianie komukolwiek czegokolwiek (a tym bardziej takim patałachom
), więc moze lepiej dać sobie na luz. 

Co rok to prorok, jak to u nas we wsi gadają;-)
;-)
Niby to niedużo bo za wizytę płacę 50zł, ale chyba i tak przesada jak za samo wypisanie świstka
Teraz znowu idę do niego w przyszłym tygodniu to mam nadzieję że mnie zbada przyzwoicie, a o szyjkę i jej badanie i mierzenie to sama się upomnę
Po pierwsze dlatego że jedynym szpitalem w którym chcę rodzić to szpital w Polanicy Zdrój, a on tam pracuje i jesli go zmienię a trafię na niego przy porodzie, to pewne postara się żeby było to dla mnie "niezapomniane" przezycie (no tego w każdym razie się boję) Po drugie ja mieszkam w tych okolicach zaledwie niespełna od dwóch lat i po prostu nie znam nikogo kto mógłby mi polecić jakiegoś innego lekarza. We Wrocławiu miałam zaufanego i sprawdzonego doktorka i było ok. A ten facet po prostu, tak jak porównuję go z opowiadaniami o Waszych lekarzach i z moim wrocławskim ginem, to ma mnie głęboko w *****. Od poczatku ciązy mam bardzo liczne bakterie w moczu to dopiero teraz dał mi skierowanie na posiew. Sprzęt USG ma taki że szkoda gadać, cud że on tam widzi w ogóle jakiś płód. Nigdy nie badał mi tętna płodu. O badaniu piersi to nawet nie wspomnę... I niby facet z polecenia właśnie, niby miał być taki dobry...I teraz sama nie wiem, czy ja jakaś nienormalna jestem i mam ponadmiarowe wymagania
Czy to on jest jakimś lamerem
Hefi, dobrze wiedziec że X-jumper daje radę! Tym bardziej jestem za jego kupnem. Co jak co, ale róznica ok. 600zł (w stos. do X-landera) na wózku przy takim ogromie wydatków jakie nas czekają to nie bagatela![]()
A z papieroskami tez mam plan ambitny żeby nie wracac po porodzie i karmieniu, ale zobaczymy jak to się uda. Obawiam się że w moim przypadku jeśli miałabym już całkowicie zaprzestać palenia, to musiałabym być w permanentnej ciązyCo rok kto prorok, jak to u nas we wsi gadają;-)
;-)