gosiagro
Mama czerwcowa 2010
eee tam boisz.. pomyśl sobie o maleństwie które będzie już na świecietakie słodkie i maleńkie....
![]()
takie slodkie i maleńkie w rózowej sukieneczce
bądz niebieskich spodenkach

Magda - witaj

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
eee tam boisz.. pomyśl sobie o maleństwie które będzie już na świecietakie słodkie i maleńkie....
![]()
bądz niebieskich spodenkach

i poźniej zasapana cała

Wstawilam przepis na watku kucharek :-)Jak robisz zupe tajską? :-)

Ja dowiem się już w czwartek czy rurka czy dziurkatakie slodkie i maleńkie w rózowej sukieneczcebądz niebieskich spodenkach
Magda - witaj![]()

no to gratulacje, teraz tylko obrona i mozna myslec tylko o dzidziusiuDziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście
mi lekarka poradzila magnezDziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc
Mam straszne zaparcia,masakraNic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?
![]()
Dziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc
Mam straszne zaparcia,masakraNic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?
![]()