Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dziewczyny mam pytanko i mysle ze mogę na Was liczyc
Mam straszne zaparcia,masakraNic na mnie nie działa,kompletnie.Sok z kisz kapusty z ogórków z buraków,juz nawet czopki glicerynowe nie działają.Ma może któraś jakiś sprawdzony chwyt?
![]()

Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście
Mi pomagała coca-cola
GRATULUJE i nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczę, rozumiem że bronisz się w przeciągu trzech miesięcy?? :-) U mnie napisanie pracy to jedno ale żeby jeszcze przeszła u promotora to całkiem inna kwestia.
SUPER! a te urodzinki to dokladnie kiedy??klementinka - na szczęście nie mam obrony, tylko musiałąm napisać pracę
koriander - w sobotę będzie podwójne świętowanie - imprezka z okazji urodzin i skończenia studiów,

SUPER! a te urodzinki to dokladnie kiedy??![]()
zanotowaneno właśnie w sobotę, 6 lutego - wodniczek:-)

:-) hmmm tylko kto....?Dziewczyny dostałam maila od promotorki, zew praca przyjęta, zatwierdzona i mam tylko zawieźć na płytce wraz z indeksem do wpisu, jestem taka szczęśliwa:-):-):-):-):-):-) ogromny kamień z serca mi spadł,
życzę wszystkim piszącym szybkiego końca:-)pisania oczywiście
Ja swojego promotora spróbuje jutro złapać żeby mu oddać to co naskrobałam, mam nadzieję że dużo do poprawy mieć nie będę 
Wstawilam przepis na watku kucharek :-)
może się skuszę któregoś pięknego dnia na zrobienie jej...zanotowane
O ile dobrze pamietam to ktoooooooos bedzie tez w ten dzien slubowal??:-) hmmm tylko kto....?
, przyznać się proszę szybciutko:-):-)faktycznie któraś z dziewczyn ślubuje, przyznać się proszę szybciutko:-):-)
,