reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

Witam wszystkie nowe mamy!
Faktycznie coraz więcej nas! Super!
Ja wczoraj robiłam badania- morfologie, mocz, toksoplazmoze, cytomegaliw, vr i jeszcze kilka innych oraz bete HCG bo ja taki niedowiarek jestem przez to ze nie mam zadnych ciązowych objawów. Wyszła 3250 wiec ciąza jak byk :-D

reklama
Kurcze chcialabym już zrobić ten test ale muszę jechać do apteki :/ Kochane a jak mam zrobić żeby mieć takie suwaczki jak wy ??Gdzie one się znajdują dokladnie??

Gratuluje kolejnej mamusi:-)
Na kiedy masz termin??

gosiagro może zrobimy listę kiedy , która mamusia czerwcowa ma termin porodu?? (Ty założyłaś watek, więc masz pierwszeństwo ;-))

Świetny pomysł scorpioniczka! Bo nas już tyle ze ja też się gubię:) Ale myślę, że powinnyśmy poczekać, aż będziemy na wątku głownym bo wtedy stworzymy podforum:-):-) pod czerwcem a swoją drogą ciekawe kiedy nas przeniosa na te podforum!!!! Mogliby już to zrobić!!

Witam wszystkie przyszle mamusie :) Najprawdopodobniej będę mogla do was dolączyć, chociaż nie nie robilam jeszcze testu. @ spóźnia mi się 5 dni.Wieczorem zrobię test. Jakby co to wedlug moich obliczeń termin wypadalby mi na 11. 06 :-)

Witaj witaj i rób szybko teścik :-) życze dwóch kreseczek :tak:
Witam wszystkie nowe mamy!
Faktycznie coraz więcej nas! Super!
Ja wczoraj robiłam badania- morfologie, mocz, toksoplazmoze, cytomegaliw, vr i jeszcze kilka innych oraz bete HCG bo ja taki niedowiarek jestem przez to ze nie mam zadnych ciązowych objawów. Wyszła 3250 wiec ciąza jak byk :-D

agast ja mam tak samo, za godzinke idę do lekarza, ale praktycznie brak objawów, więc chyba nie będę mówiła że w ciązy jestem tylko powiem, ze podejrzewam ciążę :rofl2:

Świetny pomysł scorpioniczka! Bo nas już tyle ze ja też się gubię:) Ale myślę, że powinnyśmy poczekać, aż będziemy na wątku głownym bo wtedy stworzymy podforum:-):-) pod czerwcem a swoją drogą ciekawe kiedy nas przeniosa na te podforum!!!! Mogliby już to zrobić!!

ja tez już tak wyczekuję tego podforum.

to nasze 2 urodzinki !!!byly 22.09 ale wlasnie dostalam zdjecia niedawno ..:-)

Załączniki

• DSCF0176.jpg
    DSCF0176.jpg
    38,7 KB · Wyświetleń: 51
  • DSCF0195.jpg
    DSCF0195.jpg
    48 KB · Wyświetleń: 58
reklama
Dziekuję. Tylko nawet jeżeli zrobię dzisiaj ten test, to i tak uwierzę dopiero jak mi lekarz potwierdzi bo w tamtym miesiącu też wyszedl mi pozytywnie a na drugi dzień dostalam @ :-(

Do góry