reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

Poczytałam Was troche i sie przerazilam ze juz torby do szpitala pakujecie. Ja musze jeszcze koszule za dwie zakupic. Te Muzzy mi sie podobaja i juz wybrałam szarą i fioletową :)
Zdec- ta spacerowka ma taki sam system rozkładania jak quinny, ale nie jest to taki klasyczny kubełek jak tam. Najlepiej zebys sobie w sklepie obejrzała tak jak ja to zrobiłam zanim kupiłam :)

reklama
Witam niedzielnie :-) pogoda za oknem widzę już prześliczna :-D chrzestna do mnie zadzwoniła i mówi, że dwie torby ubrań dla Niny ma :cool2: więc jednak miałam nosa, żeby nie kupować, bo siostra chłopaka też ma dla nas ubranka :-) w każdym razie teraz już mogę kompletować resztę wyprawki, chociaż w sumie został mi wózek do kupienia, łóżeczko z wyposażeniem i pare drobiazgów tylko :-) Strasznie szybko ten czas leci, patrzę dziś na suwaczek, a tam już "Jestem w 29 tygodniu ciąży) :szok: a pamiętam jak zawitałam na forum będąc w 11 tygodniu :-D już tyle czasu z wami :-)

kajdusia-ja już sama niewiem może to już w oczach mi się troi ale wydawało mi się że pisała o trójpaku:zawstydzona/y:
Pisała o bliźniętach w ostatnim poście, więc wydaje mi sie, że trójpak to ona+dwa maluchy, tak jak my jesteśmy dwupaki (jak często się nasza Ewa do nas zwraca:-))

Witam się niedzielnie.
Ja już po śniadanku, piję capuccino waniliowe <mniaaaammm> :)
Wczoraj po badaniu wszystko oki :) Julka waży 1040gram i jest cudna :) mamy filmik z usg 3d ale chyba nie uda mi się żadnej stop klatki z niego zrobić bo się skutecznie chowała i tylko gdzieniegdzie widać jej buźkę.

Witam się niedzielnie.
Wczoraj po badaniu wszystko oki :) Julka waży 1040gram i jest cudna :) mamy filmik z usg 3d ale chyba nie uda mi się żadnej stop klatki z niego zrobić bo się skutecznie chowała i tylko gdzieniegdzie widać jej buźkę.

super, gratuluje:))

Cześć dziewczyny,
Gratuluję dorodnych dzieciaków.

Niedziela zapowiada się piękni, ale ja się czuje jak by właśnie nprzebiegła maraton. Tak mnie bolą nogi, łydki, stawy, że nie wem o co chodzi. Martwi mnie to, a wizyta dopiero w środę.:-(
Mały też jakoś od 2 dni mniej aktywny, niby się rusza, ale to raczej takie lekkie trącenia niż kopiaki do których mnie przezwyczaił. Dodatkowo te sny....Jej niech już będzie czerwiec..:sorry2:

słoniczka coś chyba jest na rzeczy, bo ja też dziś się obudziłam z jakimiś podejrzanymi bólami, jakby reumatycznymi na wysokości ramion i tak mi promieniują na całą długość rąk, że mam wrażenie niedowładu.. to pewnie od spania raz na jednym, raz na drugim ramieniu
a nogi, stawy to może po prostu organizm reaguje na dodatkowe kilogramy ;) w końcu to dla niego nie lada wyzwanie :)

jakoś przestałam się bać, że z niczym nie zdąże, teraz po głowie chodzi mi poród i się cykam, że coś zawalę i nie dam rady :/ kiedyś podczas wybitnie bolącej @ zemdlałam 3 razy pod rząd, a bóle porodowe przecież są o wiele mocniejsze.. nie chodzi mi o mnie tylko o Szkraba, bo co jak Fipek gdzieś utknie w drodze a ja nie będę miała siły, tyle krzywdy mu zrobić mogę :/

rany, to się nazywa pesymistycznie rozpoczęta niedziela :p ale wczoraj pogryzłam się z moim miłym i mam (c)handrę na całego :/

hefi duża już ta Twoja niunia :) ja usg mam 12 kwietnia, się okaże, czy nasz Szkrab dalej taki byczy, bo w 20 tc miał 420 g i ponoć to dosyć sporo jak na tamten czas :p

a mój malec jakiś taki od tej wizyty piątkowej felernej u ginki pobudzony, że 200% normy w boksowaniu i ruchach wyrabia :) czuję go właściwie nie zwykłych dotychczas porach aktywności tylko co chwile daje znać o sobie :) może się jakoś przekręcił i stąd tak. ale nie narzekam, niech kopie ile chce :)

Witajcie z rana!
Dziś w miare ładna pogoda i wolne od pracy trzeba się wybrać na spacerek póki nie zacznie padać deszcz:tak:
Wróciłam do tych postów co pisała izia_tcz i pisała o trójpaku ale chyba zeczywiście chodziło o dwójke w brzuchu i ona jako trzecia:tak:

reklama
witajcie:-)

mnie jakieś przeziębienie złapało:no: gardło mnie strasznie boli:wściekła/y:
dziś na obiad idziemy do mojej mamy, więc muszę powoli zacząć się zbierać...

Witam się niedzielnie.
powizytowe gratulacje:tak::tak::tak:

lenaDTR zdrówka życzę;-)

izia_tcz tragiczna ta sytucja Twojej koleżanki, oby ten drugi dzieciaczek był zdrowy!!!

miłej niedzieli Wam Życzę:-)

Do góry