Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Oby tylko wytrzymali jak najdluzej u mamy. A na lecace mleko moze stosuj wkladki do biustonosza dla karmiacych mam?

Dziewczyny ja sie tak zastanawiam jeszcze nad ta kreska na brzuchu, bo ja jej jeszcze nie mam, kiedy ona sie pojawic moze ?
Co do tej glukozy to ja też niewiem w czym taki problem ide na glukoze w piątek i bardziej stresuje się tym że musze iść tam na czczo i pewnie stać w kolejce a wypicie to już sama przyjemność przynajmiej troche więcej energii odrazu w poprzednich ciążach niemiałam z tym problemów no ale co by tu dużo nie pisać ja jestem strasznym łasuchem i dla mnie zjedzenie słoika miodu czy dzemu albo czekolad w przeróżnych postaciach to norma he he![]()

U mnie się zrobiła pod pępkiem gdzieś już chyba w 2 miesiącu ciąży a nad pępkiem mam kreskę tak od miesiąca. Ale nie przejmuj się bo to pewnie kwestia wysoko indywidualna i właściwie bez znaczenia.Dziewczyny ja sie tak zastanawiam jeszcze nad ta kreska na brzuchu, bo ja jej jeszcze nie mam, kiedy ona sie pojawic moze ?
U mnie pępek jak na razie cały czas w środku siedzi, więc nie narzekam ;-)na razie wystarczy mi wystający co raz bardziej pępekbleee