Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinni ją przymusowo wysterylizować tym bardziej, że cała reszta dzieci jest w domach dziecka lub rodzinach zastępczych!!!Ma tylko dwójkę przy sobie !:-(to co dorośli potrafią zrobić z dziećmi to się w głowie nie mieści... brak słów
Dziewczyny czy Wy tez śledzicie tego chłopca znalezionego nad stawem??
Z ostatniej chwili tzn z wiadomości Plajny koło Elbląga matka spaliła noworodka ......bez komentarza...

Witam i ja w piękny słoneczny dzień!
He he ja dziś w nocy też miałam zakwasy a rano myślałam że się nie rusze wczoraj musiałam mieszkanie do porządku doprowadzić i niby też dużo nie zrobiłam ale chyba jak na ciąże to już dużo jejku kiedy to się wróci do swojej normalnej kondycji![]()
czesc dziwczyny!
pisze dopiero terz idy jestem w stanie. przewczoraj o 23 dostałam prtych,bolesnych skurczy co 3 min,
zabrali mni na porodówke i nafaszerowali lekami, po godz udło sie opanowac sytuacje. rano zrobili usg i traumasami sie przerazili, szyki nie ma, wszystko otwart i widac pecherz plodowy, rozryczalam sie zaraz przyjecha moj maz. leze na łózku nn stop z pupa i nogami uniesionymi nic nie wolno mi robic, jestem podłaczona do maszyny 24/d dozuje leki i mam kroplwki- robia wszystko zeby dziecko pozostalo w brzuchu ja najdluzej sie da! ale moge urodzic w kazej chwili.po tych lekach caly dzien wymiotowalam,mam drgawki i ledwo zyje ale dam rade dl naszego malenstwa!
dostalismy pokój jednoosobowi i moj maz spi na łózku obok,moze byc ze mna caly czas,dostaje nawet jezenie, nie wiem co bym bez niego zrobila.
juz nie placze, poki co nie ma skurczy, co chwila ktos przychodzi, mierzy mi krew, cisnieie,ktg itd,walcza o moja dzidzie i jestem im wdzicznabardzo!
pozdrawiam Was i zycze wszystkiego dbrego.
tzymaj się dzielnie kochana....musi być dobrze, dostałaś dużo leków, dzidzia jest silna! Trzymamy kciuki za ciebie!
A do mnie zadzwwoniła moja ginka ze szpitala w którym rodzę, w czwartek mam przyjść do szpitala na patologię ciąży , pobrać glukometr, paski itd....
mam mieć szkolenie z diety dla cukrzyków...Poczytałam trochę w necie na temat cukrzycy ciężarnych i aż zwiędłam...nie mogę czytać takich rzeczy.. jestem ciekawa jaki jest odsetek komplikacji o których piszą bo jakoś nigdzie tego nie znalazłam....
Hej
Sorry ze nie odpisuję każdej ale wpadłam sie pochwalic wynikami USG z wczoraj
Okazało się że w brzuszku jest CHŁOPIEC:-)
Oczywiście cieszymy sie baaaaardzoważy 1544g, pokazał nam języka i wogóle przez całe USG sie umiechałam do monitora...
Wszystko z małym oki, zdjęcia załączyłam w odpowiednim do tego wątku.
Kurczę ale sie ciesze.....![]()