meg82
Aktywna w BB
Kasiulka to zapraszam do mnie na porządkiJa się też staram nie myśleć, ale jakoś mi to nie wychodzi
Ale przynajmniej będę miała wysprzątane, bo zawsze jak się denerwuje to sprzątam :-)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Kasiulka to zapraszam do mnie na porządkiJa się też staram nie myśleć, ale jakoś mi to nie wychodzi
Ale przynajmniej będę miała wysprzątane, bo zawsze jak się denerwuje to sprzątam :-)
Kasiulka to zapraszam do mnie na porządkihhihihih bo ja normalnie od jakis 2 tyg mam takiego lenia ,a boje się że w tym tyg mąż sie zbuntuje i nie posprzata .

Gosia*** - płacić ci będa, tylko uważaj bo możesz mieć kontrolę z ZUS-u, bo słyszałam, ze często kontolują kobietki które pracują krótko i od razu zachodzą w ciąze i sa na zwolnieniu, czy nie jest to zatrudnienie fikcyjne, zebyś dostawala kasę od państwa, najlepiej żebys na zwolnieniu miala kod, że mozesz chodzić, w razie kontroli a by ciebie nie było łatwiej to wybronic.
Kasiulka to zapraszam do mnie na porządkihhihihih bo ja normalnie od jakis 2 tyg mam takiego lenia ,a boje się że w tym tyg mąż sie zbuntuje i nie posprzata .

Hej a który to kod na L4 świadczy czy mogę chodzić czy nie, dla mnie te wszystkie cyferki bowiem to czarna magia :-)
jak mają płacić to robią wszystko żeby tego umiknąć
ale dam radę:-) narazie dopóki nie musze to na chorobowe się nie wybieram
;-)
O ile pamiętam to są cyferki 1 i 2
1: powinien leżeć
2:chory może chodzić

gosiagro tak, wiem że ZUS kontrolujejak mają płacić to robią wszystko żeby tego umiknąć
;-)
To rozumiem, że na macierzyńskim i wychowawczym szef nie płaci zus-u za mnie??? Trochę zielona jestem w tej dziedzinie![]()
gosiagro tak, wiem że ZUS kontrolujejak mają płacić to robią wszystko żeby tego umiknąć
;-)
To rozumiem, że na macierzyńskim i wychowawczym szef nie płaci zus-u za mnie??? Trochę zielona jestem w tej dziedzinie![]()