Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ZDEC dostałaś kasę z Zusu??
A zgłaszałaś, że chcesz na konto??Bo ja do tej pory za luty nie dostałam;(Tak w sumie jak zaczęłam się już denerwować nie na żarty, to w końcu przelali.

haha ale super uczucie chyba z pół godziny tak siedziałam

Witam
ja juz po wizycie z malutka wszystko ok fikała w najlepsze jest nadal tydzien starsza wiec termin przesuwa sie na koniec maja a 2-3 czerwca, malutka waży 1660 gram i jest słodka
gorzej ze mną bo okazalo sie ze szyjka sie skróciła do 1,5 cm i niestety zaczela sie rozwierac dostałam leki i mam lezec w łózku leżakowac i oszczedzac sie bo mała juz głowka w dól jest i pcha sie na swiat
lekarz zaproponowal mi szpital ale narazie poleze w lozku, jesli bedzie cos sie dzialo to mam dzwonic do niego i na izbe przyjec jechac, wiec malutka moze urodzic sie szybciej musze wsyztsko zrobic zeby pozostała w brzuszku jak najdłużej bo to dopiero 31 tydzien
tak wiec postaram sie Was podczytywac z łózka
mam nadzieje ze u innych dziewczyn po wizycie bedzie wszystko ok
sle buziaczki:-)

to się oszczędzaj, leż jak najwięcej, a w razie niepokojoących objawów od razu mykaj na IP niech córcia jeszcze siedzi w brzuszku. masz już co nosić, 1600g, nieźle. ja idę jutro na wizytę ciekawe ile mój waży![]()