reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

witam się z Wami i uciekam do lekarza.
odezwę się popołudniu, bo jeszcze muszę kwiaty na pogrzeb na jutro zamówić:-( i potem zwolnienie do pracy zanieść.

miłego dnia

reklama
Emalia - trzymam kciuki za to usg - ale też mocno wierzę w to, że się wchłonęło to zwapnienie u Jasia:tak:
Cobra - super wieści powizytowe:-)
Sealet - szczerze to i ja sobie nie wyobrażam maleństwa w tym wózku na początku:no: może uda się coś Wam znaleźć używanego - ja też mam wózek od siostry, ale to gondola z prawdziwego zdarzenia
Lena - i dobrze, że Gaja buszuje - na zdrowie niech Jej idzie;-) a zwolnienie leżące z powodu szyjki???
a co do dzieci, które mają dzieci - rodzice uczniów klas V - czyli 11-12 lat nie życzą sobie, by ich dzieci miały wychowanie do życia w rodzinie - gdzie o miesiączce i dniach płodnych by się czegoś dowiedziały dziewczynki (chociaz na przyrodzie mają cykl rozrodczy człowieka) a potem 13-latki są w ciąży:szok: seks to nadal temat tabu dla rodziców - ciekawe czy i my takie będziemy

pozdrawiam wiosennie

koriander - no wlasnie. cos mnie tak naszlo. Chyba dlatego,ze cieplo sie robi i coraz lzejsze ubrania sie naklada... wkurza mnie,jak gdzies wyjde,spotkamy sie z kims kogo nie widzialam kilka tyg to kazdy mnie obesrwuje bacznie... i juz czytam w jego myslach... ;/ Jeszcze do tego,jak nie przestaje sie miesic w tyle rzeczy,albo te ktore byly nie dawno za duze teaz sa dobre. wiecznie mnie cos uciska,obciska itp, do tego tak ciezko chodzic i w ogole,ehhh
Zrobie sobie ktoregos dnia takie spa,ale nie bedzie tak fajnie bo mam tylko prysznic,marze,zeby wylezec sie w wannie..mmm...:)

gosiagro - ja mam na jednej piersi jeden rostep na pewno,kilka innch zmian zaobesrwowala,ale nie jestem pewna czy to rozstepy;/to jednak znak,ze bedzie ich wiecej...;/

Moj maly tak fika,ze szok,jest normalnie wszedzie.Juz jest taki duzy,ze tak wyraznie go czuje rekoma. cudenko moje :)
Aaaa,dzisiejszym wizytiwiczokom,zycze powodzenia!!

Emalia - trzymam kciuki za to usg - ale też mocno wierzę w to, że się wchłonęło to zwapnienie u Jasia:tak:
Cobra - super wieści powizytowe:-)
Sealet - szczerze to i ja sobie nie wyobrażam maleństwa w tym wózku na początku:no: może uda się coś Wam znaleźć używanego - ja też mam wózek od siostry, ale to gondola z prawdziwego zdarzenia
Lena - i dobrze, że Gaja buszuje - na zdrowie niech Jej idzie;-) a zwolnienie leżące z powodu szyjki???
a co do dzieci, które mają dzieci - rodzice uczniów klas V - czyli 11-12 lat nie życzą sobie, by ich dzieci miały wychowanie do życia w rodzinie - gdzie o miesiączce i dniach płodnych by się czegoś dowiedziały dziewczynki (chociaz na przyrodzie mają cykl rozrodczy człowieka) a potem 13-latki są w ciąży:szok: seks to nadal temat tabu dla rodziców - ciekawe czy i my takie będziemy

pozdrawiam wiosennie
A zwolnienie takie ogólne;-)dochodzę po przeziebieniu;)A szyjka moja dalej sie trzyma 3,9 więc raczej nie
na szyjkę;):-)Co do wychowania do życia w rodzinie jestem za sama uczęszczałam w klasie maturalnej i

jestem zadowolona z nabytych wiadomości;)Dokładnie ja obarczam winą rodziców!!!Niestety ale taka
prawda:)A co się stanie takiej 13 sztuce jak zostanie w szkole godzinę dłużej???Na dobre by jej to wyszło!!

Ostatnia edycja:
Ja cały czas mojej 13 tce prawie 14tce tłumacze ale ona się ze mnie tylko śmieje może jeszcze jej to nie w głowie ale mimo to truje że jakby miała chłopaka to najpierw do mamusi z mamusią do ginka i dopiero z chłopakiem ona i tak się podśmiewa ze mnie że jej to nie w głowie narazie ale nigdy niewiadomo zakocha się w jakimś i co wtedy już się nie będzie ze mnie śmiała i mam nadzieje że najpierw mi powie:tak:

Ja cały czas mojej 13 tce prawie 14tce tłumacze ale ona się ze mnie tylko śmieje może jeszcze jej to nie w głowie ale mimo to truje że jakby miała chłopaka to najpierw do mamusi z mamusią do ginka i dopiero z chłopakiem ona i tak się podśmiewa ze mnie że jej to nie w głowie narazie ale nigdy niewiadomo zakocha się w jakimś i co wtedy już się nie będzie ze mnie śmiała i mam nadzieje że najpierw mi powie:tak:
Dokładnie ;)oNA SIĘ PODŚMIEWA Z CIEBIE BO PO PROSTU DLA NIEJ TO TEMAT KREPUJĄCY:-)ja wiem sama po sobie;):-)

Hej
Nie było mnie troszkę ale nie miałam czasu i siły siedzieć przed kompem :-)
Mały tak sie wierci i kręci, kopie ze już nie daję rady :-D Opuscił sie chyba troszkę bo cześciej chodzę do łazienki a w zebra juz nie dostaję takich kopniaków... ;-) Ciężej sie coraz robi, brzuch coraz wiekszy ehhh... Na szczescie jak narazie +7kg od początku.

Gratuluję udanych wizyt i nast,epnym wizytującym też zycze dobrych wieści :)
Witam nową czerwcówke;-)

ja po przejażdżce na miasto i spacerku ;)

moja Natalka też buszuje w brzuszku coraz częściej ;) i mocniej ;) - super ... zawsze czekam z utęsknieniem na kopniaczki ;)

cobra, lena - gratuluję zdrowych i ruchliwych "maluszków"

emalia - zleci szybciutko ;) i już będą na Waszych paluszkach ... fajnie Wam ...

sealet - a nie da się samej gondoli dokupić? może jest taka opcja ... bo ten sam w sobie dla maluszka mi nie wygląda ... ;(

annajak - ja mam następną wizytę 16 kwietnia, więc dasz radę!!!

AniaCh83 - ja w ogóle nie mam żadnych "ale" do swojego wyglądu (to trochę nienormalne jak na mnie) ale tak się cieszę tą ciążą i maleństwem, że nawet milion rozstępów nie zepsuje mi humoru ... bo tak sobie myślę ... mam kochającego męża, za chwilkę upragnione dzieciątko ... mieszkanko ... a jakiś rozstęp???? no to co??? najważniejsze, że wszyscy zdrowi ...
co do rozstępów jeszcze to moja ginka powiedziała, że wg niej nie ma środków żeby im zapobiec, - jedynie genetyka ... ;(, tak więc nie ma co majątku tracić na super kremy ... zwykła oliwka żeby skóra się nie wysuszyła i już ... ;)

Ostrężnica - witamy!

koriander - super, że już jesteście u siebie! bardzo się cieszę ...
u mnie jeszcze chwilunia ....

gosiagro - gratuluję zamówienia .... pochwal się zakupem jak już będzie u Ciebie ....
nam Pani w sklepie powiedziała, że na wózek czeka się 4-5 tygodni ... i się zdziwiłam ... trzeba się powoli decydować i zamawiać ;)

Dziewczyny kiedyś pisałyście o pamiętnikach dla dzieci od pierwszych ich dni, że można wklejać zdjęcia opisywać każdy dzień i takie tam....czy ma któraś link do czegos takiego z allegro??

reklama
Do góry