• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Czerwiec 2010

reklama
Śliczna ta Twoja fasolka:tak: Ja zapiszę się na wizytę w połowie miesiąca to pewnie też zobaczę maleństwo i bijące serduszko:tak::tak:

Śliczna ta Twoja fasolka:tak:

no pamietam tamten dzien jakby to było wczoraj jak ją zobaczylam bylam bardzo szczesliwa ze w koncu sie udało, choć byla taka maleńka bo miała tylko 4,6 mm to juz poczułam do niej ogromną miłość teraz pewnie ma jakies 2 cm już wierze ze rośnie silna i zdrowa kruszynka juz nie moge sie doczekac kolejnego usg bo bedzie jeszcze większy nasz bąbelek:)))

Witajcie:-)
ja zaraz wybieram się na morfologie i mocz przed jutrzejrzą wizytą, mam nadzieje że moje wyniki się poprawiły:tak:
Ewitka - życze by te plamienia znikły jak najszybciej:tak:
paula24211 - sliczna fasoleczka:-), ja jutro swoja zobaczę:-) nie mogę sie doczekać!

Witajcie:-)
ja zaraz wybieram się na morfologie i mocz przed jutrzejrzą wizytą, mam nadzieje że moje wyniki się poprawiły:tak:

paula24211 - sliczna fasoleczka:-), ja jutro swoja zobaczę:-) nie mogę sie doczekać!
w takim razie zycze powodzenia jutro:))) i obyś zobaczyła śliczna fasolke:)):-):-)

gosiagro powiedz mi bo ja jutro ide na badania pierwszy razbo niedługo mam wizyte mozna cos zjesc rano? ja budze sie tak przed 7 i mysle tylko o jedzeniu rano a badania zaczynaja sie ok 8.20 watpie ze wytrzymam po godzinie od posilku mozna zrobic badania? czy nie?:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

reklama
Mnie osobiście nie podobają się podwójne imiona, bo to za długa sprawa. Jeszcze jak ktoś ma długie nazwisko to masakra.:eek:

Co do płci, to coś mam tym razem przeczucie na chłopaka, chociaż wiadomo wolałabym córeczkę, ale teraz najważniejsze żeby było zdrowe.;-)
Chłopiec to pewnie będzie miał na imię Kacperek bo babcia już mi poprzednią ciążę ochrzciła na Kacperka, w sumie nam się spodobało i tak miałoby w razie chłopca zostać;-);-) A dziewczynka, mi osobiście bardzo podoba się po Julii Natalia albo Amelia, ale na Amelię to mój K. na pewno nigdy się nie zgodzi:-(
JA mam synka Kacperka:-D:-D
I też dajemy tylko jedno imię:tak:

Zdec tez bardzo podoba sie Kacper ale w naszym gronie bardzo dużo jest Kacperków wiec chyba sobie odpuścimy:(((
Tera dużo chłopców ma tak na imię-faktycznie:tak::tak: A mi to imię podobało się od podstawówki:tak:

Ty też iiwka zobaczysz bijace serduszko na wizycie a kiedy masz?
Teraz to napewno i będzie to jakiś 8/9 tydzień:tak: co do wizyty to muszę zadzwonić i się umówić bo dokładnej daty narazie nie znam Ale coś koło 16 będę chciała:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry