Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ale jakby to był troll to już chyba by się ktoś nią zajął... ale tytuły jej wątków są powalające

)!
Ale zapowiada sie chyba jednak weekendowy porod

witam czerwcóweczki
dzis sie wybudzilam ze snu zimowego i od rana duzo zrobilam
wczoraj przyszly paczki z pl i w końcu pościel do łóżeczk jest ok ale wkłady bede musiała dokupić bo jakieś dziwne ale jeszcz przyszedl kocyk (dziadek zrobił niespodzianke) itp, narazie wyprałam tylko baldachim bo bede miala kołyske i chce spróbować czy sie nada - boję sie go wyprasować zeby nie popalić żelakiem a strasznie mi się w praniu pogniutł
mam pytanie do posiadaczy nosiadełka maxi cosi ja za ch....a nie moge sciagnąć tego materiału wyprałam tylko wkładke dla noworodka i ochraniacze na pasy a reszta
A tak w ogóle to ja niemam zadnych objawów porodu tylko czasmai tak mi w kregosłupie promieniuje aż do głowy
Tak sobie mysle ze mała wyjdzi ejak bede miala wszystko przygotowane a jeszcze musze przystroic pokoik - ale mój piękny wiecej czau poświeca swojej nowej zabawce - kupilismy samochod i csaly czas albo przy nim siedzi albo coś do niego kupuje, nawet tube z pl przesyłał jak dzieciak w golfie zajmowała pół bafgażnika, ale sie tłumaczy ze bedzie głośno słuchał jak bedzie jeździć sam - no dzieciak normalnie
pozdraowionka i czekamna nowinki ;-)