reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Czerwiec 2010

reklama
Magda m mi przeszlo po 2 posterisanach :)

Zdec gratukuje

Mama Mikolaja sliczna corcia

Agi zdolna musisz byc jak sie bierzesz za przerobke skuni slubnej podziwiam ja ledwie prosto przetne kartke :)
A co do nastrojow... chyba juz jestesmy za stare na mieszkanie z rodzicami, tez to kiedys przezywalam - powrot do domu... masakra czulam sie jak dziecko ktore musi sie tlumaczyc gdzie idzie i o ktorej wroci

Asiatipl wspolczuje z powodu babci Twoj maluszek ma gteraz dodatkowego opiekuna

Hefi ale masz wyprawke :))

Co do wchodzenia po schodach :)) wchodzilam przez tydzien z Olafem na 9 pietro :) troche mi bylo glupio jak sasiedzi na mnei patrzyli. Raz spotkalam faceta dzwonil na domofon bardzo wysoko, przytrzymal mi drzwi do windy a ja mu powiedzilam ze ja ide nisko :))) spotkalam go na 7 pietrze, popatrzyl na mnie jak na wariatke , pewnie pomysla; ze go wzielam za jakiegos zbira.

MagdaM mi lekarz powiedział,ze jak nic nie pomaga to zimne oklady i powinno zejsc. Ja tam dalej mam go na sobie:no: - skubaniec nie chce odejsc :wściekła/y:

Witajcie:-)

Na początku od razu sypię głowę popiołem - przepraszam że nie napisałam wcześniej, ale tak wczoraj mi szybko dzień zleciał że zupełnie mi to z głowy wyszło;-)

Dziękuję za wszystkie gratulacje:-) Fajnie że zrobiliśmy ze mnie już panią magister, ale do tego to jeszcze dwa lata:-D:-D
Ale zależało mi conajmniej na 4, żeby od października móc pójść na studia magisterskie połączone z podyplomowymi, a to wszystko w dwa lata.

Mama Mikołaja piękna córeczka!! Jeszcze raz gratuluję!

Widzę że właściwie oprócz sealet stan mamuś się nie zmienił:-) Coś chyba dzieciaczkom nie chce się wychodzić z brzuszków;-)

Mam takie pytanie do tych które to może śledzą: Czy narazie płeć dzieciaczków zgadza się z płcią "wyznaczoną" przez USG?

Ostatnia edycja:
Witam wieczorową porą:)

zdec gratuluję zaliczenia obrony, fajnie że masz to już za sobą i teraz spokojnie bez stresu możesz czekać na spotkanie z maleństwem

sealet, mamaMikołaja śliczne skarby, tylko pozazdrościć że już macie po drugiej stronie swoje skarby

MagdaM ja stosuje maść Posterisan-tak mi lekarz polecił. Pomogła trochę.

Ja wczoraj cały dzień siedziałam sama, trzy światy mi się działy. Mąż na zjeździe od 9 do 22. Ale to była porażka izba nie zapewniła im nawet wody do picia. Przyjechał taki wściekły-wcale się nie dziwię. Dziś pojechał tylko na godzinę i wyszedł.
No i dziś miałam gości siostra z mężem i dziećmi przyjechała do zoo i przywieźli mamę więc miło było posiedzieć i pogadać a i jeszcze obiadek przywiozła z sobą więc tylko podgrzać.
kurcze w dzień było nawet nawet, a teraz już od jakiejś 18 leje i burza jest z krótkimi przerwami. Boję się burzy, niewiem czemu ale się boję.

reklama
mama mikołaja-prawdziwe cudeńko z Twojej córeczki, nawet mój mąż się nią zachwycał :-)​

Anik- termin ważności Ci się kończy:-);-)​

Hefi- no to teraz jesteś gotowa na 200% na przyjście maluszka:-)​

ale pogoda do kitu, całe popołudnie pada, wcale się nie dziwie,że nasze dzieciaczki nie chcą wychodzić:tak:

hihihi naprawdę czuje się jak przeterminowana - najlepsze skojarzenie to przeterminowany jogurt który zaraz wystrzeli z opakowania:-D:-D:-D

uciekam do łóżka, dobrej nocki:-)

Do góry